Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Bunun en büyük sorumlusu AKP'dir.Bu küresel projeye taşeronluk yaparak koltuk, ikbal ve siyasi cehalet sebebiyle ülke bölünme noktasına getirilmiştir.
Güneydoguda PKK'yı asla kabul etmeyen milyonlarca insana baskı, tehdit, şantaj, terör sayesinde PKK devlete gerçek paralel otorite kurmuş etnik fitne sonuç vermiştir.Bu ülkenin İstiklal Marşını okumayanların mecliste ne işi var ? İşte bu kara tablo ihanet meclis kürsülerine kadar çıkabilmiştir.
AKP güney doğuda avucunu yalamış hayal kırıklığına uğramış ülkeyi ateşe atmıştır. Güneydoğuda devlet yoksa zaten PKK dışındaki partilere oy yoktur bunun sorumlusu AKP'dir.
PKK taleplerini karşılarsanız zaten şehit gelmez. Meydanı bebek katillerine, istiklal marşı düşmanlarına, bölücülerere altın tepside sunarsanız şehit gelir mi ? Şehit vererek vatanı kurduk şehit vererek her noktada bayrak dalgalandırdık şehit vererek bir ve bütün kardeşçe yaşıyoruz. Namus onur özgürlükler şehitler sayesindedir. Şehit olmak istemeyen Müslüman Türk olabilirmi ? Körü körüne insan ölmek istermi bunu isteyen alçaktır. Ama vatan devlet millet varlığı tehlikede ise şehit olmak istemeyeni Türk anneler hiç doğurmamıştır. Bölgede yapılan PKK'ya alanı fiilen bırakmaktır. Ateist, Allah inancı olmayan PKK kanlı örgütünü muhafazakarlık iddiasında bir partinin dindar bölge insanının başına musallat ettirmesidir. Şimdi artık orada nal topluyorlar Süleyman Şah'ın kemiklerini torba ile taşıyanlar yarın neleri toplarlar Allah bilir.

Editör: TE Bilisim