Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Partili Cumhurbaşkanlığı denilen,aslında-TEK ADAM-mantığına bağlı,demokratik hiç bir ülkede olmayan anayasa değişikliği teklifi TBMM de ret edilmelidir..

Ki,mecliste bulunan partilerin dediği gibi,ülkemiz erkenden seçime gitsin..

Ki,yapılacak erken genel seçimde AKP sandıkta yenilgiye uğratılsın..Ve,mecliste gurup dahi kuramayacak sonuç alsın..

Ki,böylece,kozmopolit ve gayr-i milli düşüncenin adresi AKP den 15 yıllık icraatlarının hesabını hukuki yoldan soralım..

Oldu ya;anayasa değişikliği teklifi meclisten geçti..Referandumda milletin önüne geldi..Milli olan,milletten yana olan Türk Milliyetçileri,Ülkücüler referandumdan -HAYIR- çıkması için ellerinden gelen, meşru bütün gayretleri gösterecek,ve,referandumun -HAYIR-la sonuçlanmasına gayret göstereceklerdir..

Ki,erken seçim tekrar gündeme gelsin..

AKP iktidarının llk genel seçimde,erken genel seçimde gitmesi için,fırsat doğmuştur..

Anayasa değişikliği ya mecliste reddedilmeli,ya da,referandumdan -HAYIR-çıkması gerekmektedir..AKP ve CHP iradelerini bu şekilde ortaya koymuştur..MHP-Genel Başkanı Dr..DEvlet Bahçeli de aynı yönde görüş belirtmiştir..

İnşaallah,anayasa değişikliği teklifi,iki yoldan birisi ile reddedilir..Ve,gündeme gelecek erken seçim ile,ülkede huzuru-mutluluğu-adaleti-milliliği tesis edecek bir hükümet kurulur..Ki,bu hükümeti de,inşaallah,Türk Milliyetçileri,ÜLKÜCÜLER kuracaktır, kurmalıdır..

(Şaban Kılıç)


Editör: TE Bilisim