YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 ürk Ocakları, Türkiye Kamu-Sen ve 14 Mart Tıbbiyeliler Derneği, Ege Üniversitesi öğrencisi şehit Fırat Çakıroğlu anısına üniversitelerdeki terör olgusunu yeniden masaya yatırmak amacıyla “Üniversitelerde Terör ve Öğrenim Hürriyeti” konulu bir panel düzenliyor. Üniversite öğrencilerin gelen talep üzerine organize edilen panel, yarın saat 14.00’te Kamu-Sen Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 
KİMLER KATILIYOR

Panele, Türk Ocakları Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Şahingöz, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdullah Temizkan, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Bahadır Bumin Özarslan ve Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinden Kadir Şahin katılacak.

ÇÖZÜM İÇİN ÖNERİLER

3 STK’nın panel ile ilgili yaptığı ortak açıklamada, “Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük illerimiz başta olmak üzere birçok ilde birçok nezih üniversitenin kampüslerinden uzun zamandır kavga, çatışma haberleri geliyor. Her gün eli sopalı kişilerin kampüslerde boy gösterdiğini görmekteyiz. Konuyu tekrar masaya yatırım çözüm önerilerimizi söyleyeceğiz” ifadelerine yer verildi. 

Editör: TE Bilisim