Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 MHP İstanbul İl Başkanlığınca düzenlenen MHP 2. Bölge İstişare Toplantısı İBB Topkapı 1453 Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.


Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan, Atilla Kaya, MHP MYK Üyeleri Ahmet Mücip Gökçen, Musa Küçük, Hayrettin Nuhoğlu, Erol Gül, A.Savaş Çolak, MDK Üyesi Av.Metehan Özkan, Meclis Başkanvekili Meral Akşener, İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu ile MHP İstanbul il ve ilçe teşkilatı üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve muhtarlar katıldı. 




Memur-Sen'e bağlı Eğitim Bir-Sen'e üye olmadıkları için görevden alındığını iddia etti.
Gelişmiş toplumlarda yolsuzluğa bulaşmış kişilerin toplumun önüne bir daha çıkamadığını vurgulayan Karataş, "Şimdi bir Park Orman örneği var karşımızda. Park Orman, yılda 4 milyon lira kira ödeyen firmadan alındı. Yıllık
500 bin liraya başka firmaya kiraya verildi. Oradaki imar durumu değiştiriliyor ve 108 villa yapılacak. Park Orman, İstanbul'un yaşam alanlarından biri" dedi.
 
Karataş, AKP hükümetinin PKK'ya ve İmralı canisine teslim olduğunu belirterek şunları söyledi: 
"Milliyetçi Hareket Partisi, Türkiye'nin sigortası ve teminatıdır. Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlerde İstanbul'da alacağımız netice Türkiye'nin kaderini değiştirecektir. Ülkeyi AKP'nin teslimiyetçi politikalarından kurtarmak bizim elimizdedir. Terör örgütü PKK isteklerini sıralıyor, hükümet bir bir yerine getiriyor. Böyle bir anlayışı biz Türk milliyetçileri olarak kabul etmemiz mümkün değildir.
 
O nedenle MHP'nin iktidar yolunu İstanbul'dan açacağız. Türkiye AKP'den kurtulmadığı müddetçe terörden kurtulması mümkün değildir. AKP'nin tavizkar politikaları PKK'ya adeta cansuyu olmakta. O halde büyük Türk Milleti olarak hem AKP'den hemde PKK'dan kurtulmak için vargücümüzle çalışacağız. Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bey'e söz verdik. Başaracağız. Genel seçimlerde Türkiye'yi AKP'den kurtarıp, MHP'yi iktidara taşıyacağız."
 
Haber: Tayfun Kütük

Editör: TE Bilisim