Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 _YOK BÖYLE BİRŞEY !__TEOG İPTAL EDİLMELİ !_

Batman'da... bir ortaokulun 16 öğrencisi 120 sorunun 120 sini de yaparak, TEOGda ortak BİRİNCİ olmuşlar !

(Ve bu çocuklarımız, dağda çobanlık yaparak ailelerine katkı sağlayan çocuklarımız !)

Ben Ceylanpınar Lisesinde çalıştığım 1982 yılında, liseden nasıl okul birincisi çıkarıldığını bilen bir öğretmen olarak, işbu aynı okulun 16 öğrencisinin 120 de 120 soruyu cevaplamış olmasını normal bulmuyorum. Bu sorular çalınmış ve cevapları bu öğrencilere verilmiş olabilir..!

Şınraktaki bu okulun bu öğrencilerin öğretmenleri kimler ? Bu kadar süper öğretmenler aynı okulda mı toplanmış ? Ve bu okulun ve bu öğrencilerin sınava hazırlık noktasında hangi dersaneden takviye almışlar veya takviyeleri var mı ?

Bu süper öğretmenleri, herhangi bir TEOG sınavına soksak, kaç tanesi barajı aşabilir ?

FETÖCÜLERİN soruları çalarak istedikleri öğrencilere okul ve kurum kazandırdıklarını çok gördük te, bunlar kim ? Kripto fetöcüler hala işbaşında mı ? Yazık değil mi bizim çocuklarımıza ? Hangi ülkede yaşıyoruz ?

Çünkü, bir değil iki değil 16 kişi arkadaş. 16 aynı okulun aynı sınıfın öğrencisi aynı zeka düzeyinde olamaz. Eşyanın tabiatına aykırı. Hayatın olağan akışına aykırı...Fiziğe, kimyaya sosyolojiye aykırı ! ..Bir öğretmen olarak bu sonucu şiddetle yanlış buluyorum ve TEOG sınavına giren bütün öğrencilerimizin derhal sınavın iptali için idare mahkemelerine dava açmalarını istiyorum...Çünkü bu tabloya göre, binlerce öğrencinin hakkı yenmiş gasp edilmiştir...

01.06.2017 NOGAYTÜRK
⁠⁠⁠
Nurten Özel


Editör: TE Bilisim