Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 TRABZON’UN SAYIN MİLLETVEKİLLERİ, BÜROKRATLARI, AYDINLARI, SİVİL TOPLUM KURUMLARI,  SOYLU HALKI: BU SESE KULAK VERİN!

BU SES Kİ, TRABZON DEDEM KORKUT’U, TÜRK-İSLAM ÜLKÜSÜNÜN YILMAZ SAVUNUCUSU, MÜTHİŞ BİRİKİM, SAMİMİ MÜMİN, GÜVEN VEREN BİR ŞAHSİYET, KADİM DOST ‘’ORHAN KILIÇOĞLU’NUN SESİ!


*  

Kilise açmakta mahir olup, 742 kilise- 69 Manastır- 63 Şapel- 24 manastır- 19 Sinagog ve 1 Bazilikayı (küçük kiliseyi) fâkir milletimizin paralarıyla onarılmak üzere Kültür Bakanlığının envanterine alan AKP lilere göre, kendileri Müslüman, kiliseleri câmiye çeviren Atatürk ise dinsizmiş!

Şu an Trabzon'da Fâtih Sultan Mehmet Han'ın ibâdete açtığı ORTAHİSAR CÂMİİ boşaltılmış ve tekrar kilise olarak ihyası için duvarcı ustaları hummalı bir çalışmanın içindeler.


Ortahisar Câmii bu haldeyken, henüz bu zamana kadar bu rezaleti ve bu imansızlığı dile getiren bir tek siyâsi erkan bile çıkmadı koca Trabzon'dan!


Sovyetlerin dağılmasından sonra Karadeniz Bölgesini ablukası altına alıp sayısız insanın Hepatit-B mikrobu kapmasına, binlerce âile yuvasının yıkılmasına ve boşanmalara sebebiyet veren NATAŞA FUHŞUNA karşı sesini yükselten, önlenmesi için çaba sarf eden bir tek Artvin- Rize- Trabzon- Giresun ve Ordulu Bakan veya Milletvekili olmadı.


MHP- CHP- AKP- SAADET!


Bu zamana kadar yukarıda isimlerini yazdığım partilerin ve de seçilen Milletvekillerinin, Bakanlık yapmış olanlarının, İl Başkanları ve Belediye Başkanlarının içinden bir tek olsun, Dini, Milli ve Ahlâki endişe taşıyanının olduğuna daha henüz şahit olamadım!


Zamanında Karadeniz de gayr-ı milli ve Hıristiyan nüfus kalmayıp, hiçbir surette de artış gösteremezken, dağlara, vadilere ve köylere varıncaya kadar çok sayıda kilise yaptırmışlardı.


Atatürk`e göre bu kiliseler ibadet için değil, silâh deposu, savunma mevzileri ve fitne yuvaları olarak kullanılmak üzere inşa edilip, bu maksatlar la kullanılmaktadır.


Atatürk, 19 Mayıs 1919 da Samsun`a çıktıktan sonra bu durumu telgrafla gündeme getirir ve kendisi bütün kiliselerin yıkılması taraftarıdır.

İran Şahı, Erzurum üzerinden Trabzon'a gelmesine az bir zaman kala Atatürk'ün emri ile Erzurum- Bayburt- Gümüşhane- Trabzon hattı üzerinde bulunan onlarca kilise yıkılıp yerle bir edilmiştir.

Bugün Atatürk’e dinsiz diye saldıranlar, Atatürk’ün câmiye çevirdiği kiliseleri tekrar câmiden kiliseye döndürmekteler.


İslam’ı referans gösterip iktidara gelen AKP’nin, onarılmak için Kültür Bakanlığının envanterine almış olduğu; 742 kilise- 69 Manastır- 63 Şapel- 24 manastır- 19 Sinagog ve 1 Bazilikayı (küçük kilise) göz önüne alınız ve bu durum karşısında Atatürk’e dinsiz diye saldıranların ne derece samimi birer Müslüman olduklarına sizler karar veriniz.


ORHAN KILIÇOĞLU


Editör: TE Bilisim