Türk'ün ömrü yaşın olsun Başbuğum. 

"Tanrı Dağı" taşın olsun Başbuğum. 

BAŞBUĞUM! 

Şahsiyet, şeref, hukuk ve demokrasi “Sokaklarda ıspanak fiyatına” satılırken; Türk Vatanına sahip çıkamamanın, üzerimizdeki emeğinizin gereği TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNİ İKTİDAR yapamamanın üzüntüsüyle bu 4 Nisan’da boynumuz daha da bükük, huzurundayız! 

Doktrinsiz bir milliyetçilik, ülküsüz bir ülkücülük, şahsi çıkarlarının peşinde yağdanlıklar... Vefatınızın 23. Yılında durumumuz maalesef vetekraren bu Başbuğum

Türk Devleti çok kötü yönetilip, Türk Milleti baskı altında, muhtaç ve sefalet içinde yaşatılırken; Türk’ün vatanı en ücra köşesine kadar Suriyelisinden Afganına 7-8 milyon kişinin işgalialtında Başbuğum! 

En küçük bir adım attığınızda kıyameti kopartanların, robot değil “ÜLKÜCÜ TÜRK MİLLİYETÇİSİ ANCAK ŞAHSİYETLİ OLUR” diye söz ve değer verdiklerinizin çıkarları için yaptıklarını, neleri içlerine sindirdiklerini ve hatta alkışladıklarını; şimdiki acınası hallerini bir görseniz BAŞBUĞUM!

Günde 4 saat uyku dışında 20 saat dimdik ayakta,son nefesinize kadar imkansızlıklar içinde ÖMRÜNÜZÜ ADADIĞINIZ TÜRK MİLLETİNE HİZMET EDERKEN; size "YAŞLANDI, ÇEKİLSİN!" diyenlerin şimdiki hallerini ibretle ve hayretlegörüyoruz Başbuğum!

Sahip oldukları makamları, VARSA saygınlıklarını size borçlu olanların; zatı alinizden söz ederken,binalarının kapıcısından söz eder gibi: "Türkeş veya Türkeş Bey" demeleri yüreğimizi acıtıyor BAŞBUĞUM!

Gerçi fiilleriyle bir hiç olan, ancak sıfatlarıyla yaşayabilen bu İNSANIMSI “Türkeşsiz Türk Milliyetçiliği” senaryosunun ucuz figüranlarını bizler geçmişten de iyi tanıyor ve biliyorduk Başbuğum!

Fiyatı ve korkusu olmayan, sizin bizlere ifadenizle: "BİR AVUÇ DELİ BOZKURTUNUZ" son nefer, son nefes yeminine sadık; davadan taviz vermeden her durum ve her şartta mücadele edecektir! 

BAŞBUĞUM! 

Kabrinizde sizi rahat uyutamadığımız için sorumluları af etmeGaflet ve delalet böyle devam edecekse, hakkını helal etme

Sevgi, saygı, özlem ve dualarla...

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

M. Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ               www.fevzikucukkahveci.com

Editör: TE Bilisim