Balyoz davasından tutuklanan ve 2012 Ağustos ayında emekliye sevk edilen komutanların Silivri’de volta atarken fotoğrafları ortaya çıktı. B5 koğuşunun kıdemli askerlerinin üniformasız, spor kıyafetli, sakallı görüntüleri dikkat çekti.

MURAT BİLGEL'DEN BAŞKA ORAMİRAL YOK

Tutuklama ve istifalardan sonra komuta kademesinde Murat Bilgel'den başka 'oramiral' rütbesinde subay kalmayan Deniz Kuvvetleri ekibi, cezaevinde böyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

B5 KOĞUŞUNDA VOLTA POZU

Balyoz tutuklusu Koramiral Sağdıç Güney Deniz Saha Komutanlığı'ndan, Koramiral Otuzbiroğlu Kuzey Deniz Saha Komutanlığı'ndan, Tümamiral Şişlioğlu Kuzey Deniz Saha Komutan Yardımcılığı'ndan geçen ağustosta emekliye sevk edildi. Emekli Korgeneral Özarslan 8. Kolordu Komutanı, emekli Korgeneral Yurdaer Olcan Harp Akademileri Komutan Yardımcısı'ydı.

ERDOĞAN CANLI YAYINDA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Çok tartışılan uzun tutukluluk süreleriyle ilgili son eleştiri Başbakan Erdoğan'dan gelmişti. Erdoğan, geçen cuma katıldığı bir televizyon programında 400'e yakın emekli subay-astsubay olduğunu hatırlatıp 'Aralarında karacısı var denizcisi var. Bizim bu kadar firkateynlerimiz, gemilerimiz vesaire... Neredeyse komuta kademesinde oralara gönderecek subayımız kalmıyor. Böyle şey olmaz. Delili kesinse ver hükmünü, işi bitir' demişti.

Editör: TE Bilisim