Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Ülkücü, PKK’dan daha mı kötü!

"Türk siyasetinin ünlü isimlerinden rahmetli Sadettin Bilgiç'in oğlu Süreyya Sadi Bilgiç, üç dönemdir AKP Isparta milletvekili..

Bilgiç, Başbakanlık Müsteşarı'ndan, tanıdığı bir ismin bir kuruma şube müdürü olarak tayin edilmesini istiyor.. Önce olumlu cevap alıyor ama sonra atama bir türlü gerçekleşmiyor.. Süreyya Sadi Bilgiç bunun üzerine Başbakanlık Müsteşarı'nı arayıp, atamanın neden yapılmadığının soruyor..

Müsteşar bazı sıkıntılar olduğunu söylüyor.. Bilgiç meraka soruyor.. 'FETÖ ile bağı mı varmış?' Hayır!.. 'PKK ile bağı mı var?' Hayır!.. 'Peki, hırsız mı, tecavüzcü mü? Hayır!.. "Sıkıntı nedir o zaman kardeşim? Daha kötü ne olabilir ki?"

Bunun üzerine Başbakanlık Müsteşarı: "Sayın vekilim. Bahsettiğiniz arkadaş ÜLKÜCÜ" diyor..

Sadi Bilgiç, AKP grup toplantısının basına kapalı bölümünde bu konuyu anlatıyor ve Başbakan'a; Sayın Başbakan'ım; "Bugün Anayasa oylaması için işbirliği yaptığımız MHP'li ülkücüler ne zamandan beri teröristten, PKK'lıdan, FETÖ'cüden, hırsızdan, tecavüzcüden daha kötü oldu?" diye serzenişte bulunuyor..

Evet, gerçekten AKP yönetimine sormak lâzım..

Ülkücüleri tecavüzcüden, FETÖ'cüden, PKK'lıdan daha mı kötü görüyorlar?..."

Rahmi TURAN..

Sevgili ÜLKÜDAŞIM bunların 15 yıllık geçmişine bir bak bugüne kadar yola çıktıkları kim kaldı yanlarında.Bütün beraber olduklarını sattılar. ( YARIN SENİNLE DE İŞİ BİTTİ Mİ BURUŞTURUP BİR KENARA KOYACAKLAR. UNUTMA! 
Ali Ateş yorumu).....



Editör: TE Bilisim