Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
ÜLKÜCÜLER İTİBAR İADESI VE İKTİDAR ALACAKLIDIR!
Sabri Şenel


Milli güvenlik kurulu toplantılarında yıllarca baş sıralarda sakıncalı ilan edilen Ülkücülere iadeyi itibar yapılmalıdır.

Kamuda itilip kakılan Ülkücüler devlet millet aleyhine hiç itirafçı olmadılar. Türk milletine ve onun devletine ihanet etmediler!

Ülkücülere Türk milleti iktidar ve itibar iadesi borçludur. .Bugün namus şeref onur sahibi herkes bu itirafı her düzeyde yapmaktadır.

Ülkücüler hu kadar hakaret aşağılanma aleyhte itibar ve iftira kampanyalarına rağmen onurlu vakur duruşlarına Türk milletine sadakatten hiç şaşmadılar. 12 Eylül'ün kan kusturan diktasını bile AB mahkemelerine taşımadılar. .Kan kustular kızılcık şerbeti içtik dediler. İşte Ülkücüler Türk milletinin binlerce yıllık asalet ve adaletinin nadir temsilcileri olarak, Türk'ün markası ve parlayan yıldızıdır.

Aslında FETÖ darbeci çetesine ilk tepkiyi koyan MHP genel başkanı Devlet Bahçeli, aynı zamanda camianın dili hissiyatı ve duygularına tercüman olmuştur.

Artık Ülkücüler dolgu malzemesi değil iktidar istiyor. Kırılan, dòkülen, deneme tahtasına dònen devlet ve millet geleceğimiz, daha fazla istismar ve ihmal edilemez. Ülkücülerin yolu acilen açılmalı ve tek başına iktidar mührü onlara verilmeli, ülke soluklanmalı, nefes almalı ve rahatlamalıdır

Vatan, millet ve devlet düşmanları dışında her sosyal ve siyasal kesimin gözdesi Ülkücüler, bunu çoktan hak etmiştir. 



Editör: TE Bilisim