Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 ÜLKÜCÜLER VE MHP BİR KEZ DAHA TARİHE GEÇİYOR!

MHP ve Ülkücüler Türk milletine örnek bir davranış olarak parti tüzüğünü taban iradesini esas alıp yansıtacak şekilde düzenleyip parti içi demokrasiyi harekete geçirerek temel insan hakları özgürlükler ve demokratik kazanımlar konusunda gerçek kahramanlar olarak hareketin ve Türk milletinin milli hafızasına siyasi tarihimize efsane kahramanlar olarak yazılacaklardır.

Buda Ülkücülerin siyaset kurumuna kıyağı olacaktır. Hiç kimse şehitlerin ve Başbuğun emaneti Ülkücü milliyetçi hareket ve MHP hakkında boş hayal görmesin bu hayale kapılanlar Ülkücülerin kabusuna uyanıp yıldırım çarpmışa dönerler. MHP ve Ülkücülerin tüm ideolojik ve siyasi birikimimi ülkenin yüz akı güvencesidir. MHP'de değişim ve dönüşümün sınırını sadece Türk. milletinin menfaatleri ve gelecek kaygısı belirler. Buda sadece Türk milletinin marka siyasi hareketi Ülkücü milliyetçi hareketi gelişme ve çağı Türk milletinin gözü ile yeniden okuma ve bitmeyen sürekli milli duruştur. Hiç kimse endişeye kapılmasın kara günler sancılar yeni doğuma gebedir. Sadece tedbirli ihtiyatlı teyakkuz halinde bitmeyen milli ve manevi değerler nöbetini ebedi kılmaktır.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim