Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
Ümraniye-Dudullu'dan ticari taksiye bindim. Erzurumlu olduğunu öğrenince "Dadaş çok memnun oldum" dedim...

Verilen cevapla üzüntüye boğuldum:

"Ben Dadaş değil Kürdüm"dedi.

"Gardaş biz Erzurum'un Kurduna kuşuna Dadaş derken, bundan niçin rahatsız oldun?" dediğimde çok mahcup oldu.

Herkes etnik kimlik, mezhep, bölge veya il aidiyeti ile gurur duysun ama bir milletiz adımız Türk! Erzurum'da Dadaş, Kars'ta Serhat, İzmir'de Efe, Malatya'da Gardaş, Antep'te Şahiniz... aslında çok küçük atomdan daha güçlü çekirdek aile, akraba, hemşeri, aşiret ve her türlü sosyal siyasal zengin kültürel aidiyetle yenilmez-yıkılmaz bir milletiz.

Gerektiğinde yıldırım, şimşek ya da kasırga gibi ihanetin bağrına saplanan mazlumun yanında, zalimin karşısında Elif gibi dik dururuz.

İnsan merkezli ölümsüz bir medeniyetin temsilcileriyiz. İnsanlık bizi bekliyor. Türk'ün türküsü ile bir millet yeniden tarih sahnesine çıkıyor. Bütün mesele sıkıntı buna engel olmak, bizi dağıtmak, ufalamak ve oyalamaktır.

Sapık hayallerine ulaşmak isteyen dünün işgalci müstevlisi bugünün emperyalistleri, dün kaybetti; bugün de kesinlikle kaybedecektir.

Sadece biraz acı çekeriz; çeken şehit aileleri gibi...

Devletin, milletin ve ordunun yanında olalım. İktidarı eleştirsek de, iktidar ve şahıslar fani; Türk milleti ve devleti ebedidir.

Elma ile armudu karıştırmadan önceliklerimizi iyi belirlemeli; vatanın bağrına dayanan hançeri fark etmeli; uzanan hain alçak eli bükmeliyiz.

Evet söz konusu vatansa, gerisi elbette teferruattır, Bugün devlet, millet ve vatan geleceğine sahip çıkıp kenetlenme günüdür. Birlik olursak bu ülke herkese yeter; oyuna gelir ve fitneye alet olursak, herkes kaybeder... hep birlikte kaybederiz.

Toprağın altında aynı kıbleye yatan insanların bugün birlik günüdür.

Birlikte hayır, ayrılıkta azap vardır.

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim