Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
"Hayır diyenler haindir"

Bu sözleri TV başında kulaklarımızla ülkenin tarafsız olması gereken kişiliklerinden duyduk.

Yıllarca o mahfiller ile içli dışlı olup, bugün bu kadar şehit gelmesine sebep olan FETÖ canavarını azdıran 15 Temmuz'un azmettiricisi, PKK'nın siyasii flörtçüsü IŞİD'in üremesine vb sebep olanların, insanları demokratik tercihlerinden dolayı alçak katiller ile bir arada anmak ve aynı safta göstermek ülkem adına tasviri izahi imkansız ikiyüzlülüktür.

Barzani katilinin ve paçavralarının PKK'dan ve PYD' den ne farki var? Barzani severler dün FETÖ sever Öcalan şakşakcisı, Oslo, İmralı, Kandil ve Dolmabahce süreçlerinin yol ve rol arkadaşı olarak, bu çıkmazın beka sorununun baş müsebbibidir.

Yarın açilımın derin dondurucudan çıkartılarak mikserde karıştırılıp ya da mikro dalgada yeniden tazelenenip servis edilmeyeceğini kim garanti edebilir?

Sizin gibi aydin birinin bunları yok kabul etmesi son derece hüzün vericidir. Ülkeye yazık günah böyle bir maceraya milletin devlet imkanlarinı alet ederek atlamak, vesile olmak demokrasi ve hukuk katledilerek yapmanın bedelini hep birlikte ödedik òdeyeceğiz.

Birilerinin tuzu kuru pişkin ve yuzsuzdur yapamayan siyasi bedel oder ve gider ama kalmak için devlet kesesinden develer kurban edilip Ey!!!!le başlayan cümleler ile meydan okumalar ile hangi musibetlere davetiye çıkarılacağını Allah bilir.

Buraya yazıyorsun be kardeşim Barzani gibi PKK PYD maskeli paçavraları dünyada ilk defa Irak dışında ülkemizde göndere çektiren ülke olduk.

Ne farkı var Öcalan'dan Şİvan Perver'in ya da Barzani'nin?

Diyarbakır meydanînda Öcalan'ın mektubuna birlikte alkış tutmadılar mı? Bu tablonun tarafları siyasi azmettirici barışçilarının hiç pişmanlığını "artık açılımdan vazgeçtik" beyanı duydun mu?

Padişahların bile sadrazamları (Başbakan) vardı düşünün ülkenin başbakanı beni seçmeyin diye afiş astırıyor dünyada böyle siyasi kişilik var mı? Meşhur rekorlar kitabına aday olduk...

Sahi bu yetkiler Türkiye'de hangi insana verilmiştir ve ne noksandı? Hani diyor ya FETÖ'ye ne istediler de vermedik?

Şimdi biz soruyoruz ne istediniz de milet vermedi?

2010 referandumunda istediniz bonusu FETÖ oldu.Zaten seçim demokrasi tiyatrosu ile siyasi rakiplerini eşitliğe adalete adamlığa sığmayan seçim yarışları ile hep muzaffer (!) olan yarışlar ile hep tuş ettiler.

Bir gün inşallah bu adalet hukuk vicdan insaf yoksunu antidemoratik sećimin yarışanı sizin evladınız seveniniz olmaz.

Adaleti demokrasiyi, adamlığı, delikanlilığı yalnız kendimiz için değil başkaları için de istemez isek neye yararız ki!

Senin vicdanına daha doğrusu bu necip asil Türk milletinin mahşeri vicdanına inaniyorum.

Bir gün mutlaka o vicdan sahneye çıkacaktır. Bu böyle gitmez kanayan vicdanlar daha fazla kan kaybına dayanamaz!

(Efendi Efe)


Editör: TE Bilisim