Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Dağlıca'da evlatlarımızı katlederek şehit eden PKK'nın kudurmuş köpeklerine şehir'de oy vererek güç ve onay veren şehirde ki HDP(PKK)'liler ; Bu ülkede birlikte yaşamanın kardeşliğin temellerini dinamitleyen kendi bindiği dalı kesen ahmaklardır.

Bu kalleş iğrenç arkadan hançerleyen kahbeliklerle herkes yediği ekmeğe sofraya çanağa kan doğrayıp ihanet etmiyor mu? Bu nasıl vicdansızlık şerefsizlik alçaklıktır? Bu alçaklığa eşkiyalığa Kürt kardeşim oy vermeye devam ederse bu topraklarda hiç kimseye rahat yoktur.Demokrasi hukuk eşkiyaya nereye kadar kalkan maske olacaktır ?

Askere kurşun sıkana oy veren Kürt veya Türk oyunu cehennemin dibine versin Allah'tan layıkını bulsun inşallah!

Ey Kürt kardeşim aşiret kan davalarınızı yoksa Türk devletineme çevirdiniz? PKK Kürdustan istiyor bunu içinmi sizde PKK ya oy veriyorsunuz? Siz milleti kör sağır dilsiz alemi sersemmi zannediyorsunuz? Oyun bozulacak kardeşlik yaşayacaktır buna rağmen PKK'ya oy veren alçak oģlu alçaktır! Kardeşlik kazanmaz ise kalleşlik kaos kargaşa kaçınılmazdır. Herkes acı çekecektir.

Tercihinizi acilen gözden gözden geçirin! Yoksa hep birlikte "kendim ettim kendim buldum" söylediğimiz çok ağır kan ve gözyaşı türküsü olacaktır.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim