Hükümetin MHP’den ricası! Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde cumartesi günü meydana gelen bombalı araç saldırısının ardından 46 vatandaşımız hayatını kaybederken 100’e yakın da yaralıların olduğu açıklamasından sonra MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, hükümetin kendilerinden halkı yatışmak için ricada bulunduklarını söyledi.

Akşam gazetesine verdiği röportajda Şefik Çirkin, Reyhanlı halkının yatıştırılması konusunda devletin bizden ricası oldu.“Bu zaten bizim de görevimiz” dedi.

MHP’DEN BİRLİK MESAJI

Şefik Çirkin, gün birlik beraberlik içinde olma günüdür. Düşmanları sevindirmenin âlemi yok. Reyhanlımız zaten büyük bir acıyla sarsıldı. Bir de 'kalkışma' denebilecek bir olayla anılmaması gerekir. Ziyaretlerimizde, önce yasımızı tutmamız gerektiğini söylüyoruz. Bu işi yapanların amaçlarına ulaşmaması gerektiğini dile getiriyoruz. Böyle bir olayın üzerinden siyaset yapmak, siyaset üretmek son derece yanlıştır, açıklamasında bulundu.

YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

MHP HEYETİ REYHANLI'YA GİTTİ

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 46 kişinin yaşamını yitirdiği patlamalarla ilgili incelemelerde bulunmak üzere oluşturulan MHP heyeti Hatay'a gitti. Heyette bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, bundan sonraki süreçte gerek Reyhanlılılar gerekse bütün milletimiz daha sabırlı, daha itidalli ve daha dikkatli olmak zorundadır. Provoke hareketlere açık olmamamız gerekir şeklinde açıklamada bulunduktan sonra  MHP heyeti patlamada hayatını kaybeden Yusuf İşgör'ün evine taziye ziyaretinde bulunarak, baba Mehmet İşgör'e başsağlığı diledi.

Editör: TE Bilisim