Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ABD'ye gitti.

Şiddet Yanlısı Örgütlerle Mücadele Konferansına katılacak deniliyor. Ancak kamuoyu, bu başlıktaki bir konferansa Milli İstihbarat Yetkililerinin de katılması gerekip gerekmediğini soruyor.

Şiddet Yanlısı Örgütlerle Mücadele konusu daha çok istihbarat faaliyetlerini gerektirir. Düzenli bir ordunun başındaki insanların bu tip örgütlerle mücadelesindeki temel yöntemler ise, daha askeri okullarda öğretilmeye başlanır. Konferansın bir Genelkurmay Başkanına katacağı hiç bir şey olmasa gerektir.

Böyle bir konferansa Türkiye adına katılması gereken kişinin Genelkurmay Başkanı mı, yoksa Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı ya da Milli Savunma Bakanı mı olması gerektiği tartışılır.

Üstelik de ABD ile vize ve Büyükelçilik gerginliklerinin yaşandığı şu günlerde, Genelkurmay başkanının ABD'ye gitmesine herhangi bir anlam veremedik.

Devletimizi yönetenlerin bir bildiği vardır herhalde deyip geçelim.

Beklentimiz, bu ziyarette FETÖ elebaşısının Türkiye'ye teslim edilmesi ve bizzat Genelkurmay Başkanımızın teslim alarak yurda getirmesidir.

Eğer bunun için gidilmişse anlamlı olur, çünkü 15 Temmuz Darbe kalkışmasının en çok zarar verdiği kurumların başında Genelkurmay gelmektedir.

Elbette şu an için böyle bir gelişmenin ipuçları yok. Biz sadece gönlümüzden geçeni söyledik.




Editör: TE Bilisim