İÇİMİZDEN BİRTAKIM BEYİNSİZLERİN İŞLEDİĞİ (GÜNAH) YÜZÜNDEN HEPİMİZİ HELÂK EDECEK MİSİN ALLAH’IM? –ARAF 155.-

Böyle buyruluyor ayeti kerimede, kavminden bir kısım helak olunca böyle yalvarıyor Musa (a.s) Rabbine. 

Millet olarak nice büyük imtihanlar atlattık bir olarak birlik olarak. İçinde bulunduğumuz malum süreci atlatmamızda ancak birlik olarak atlatmamız mümkündür zira yakıp yıkmakla, polise, sivil insanlara, bankalara zarar verip, en kutsal mabedimiz olan camiilerimize en yumuşak tabirle saygısızlık(!) yaparak bir yere varmaya çalışanlar emellerine asla ulaşamayacaklardır.
Çevreci insanların doğayı korumak adına başlattıkları masum eylemlerini amacı dışına çıkararak direnişe çeviren, demokrasiyi sandık yerine sokaklarda arayan insanları bu millet asla unutmayacaktır. 
Diktatörlük istemiyoruz deyip kendilerini haklı çıkarmaya çalışanlar unutmasınlar ki en büyük diktatörlük 28 Şubat sürecinde yaşanmıştır. İmam hatipler kapatılırken, başörtülüler tartaklanıp, başörtülülere hakaretler yağdırılırken neredeydi bu direnişçiler? O zaman neden malum partiye karşı çıkıp ayaklanmadılar? Bizler neden yakıp yıkmadık her yeri ataşe vermedik polise saldırmadık?
Adalet her zaman yerini bulur. ALLAH bu milleti önce kendi içindeki düşmanlardan korusun. Şimdi Musa(a.s) misali ben de katıyorum dualarıma bunları; “İçimizdeki birtakım beyinsizlerin işlediği günah yüzünden hepimzi helak eder misin Allah’ım?..”