Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor? Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor?
Eskişehir'in Muttalıp beldesinde alkol alan dört arkadaş arasındaki pancar küspesi ihalesi tartışmasında kan aktı. Olayda,iki kişi hayatını kaybederken bir kişi yaralandı. Zanlı ise kayıplara karıştı.

Olay, dün gece Koyunlar Mahallesi Sarıcakaya yolu üzerinde meydana geldi. İddiaya göre H.H.B. (42), H.C. (41), H.S. (33) ve İ.K. (41), saat 21.00 sularında beraber içki içmeye gitti. Bir süre sonra aralarında, pancar küspesi ihalesi sebebiyle tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu esnada H.H.B.'nin, otomobilinin bagajından çıkardığı av tüfeğiyle arkadaşlarına ateş açtığı iddia edildi. H.H. ve H.S. saçmalarla olay yerinde hayatını kaybetti, yaralanan İ.K. ise Eskişehir'deki özel bir hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri, olaydan sonra kaçan zanlı H.H.B.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Hayatını kaybeden H.C. ve H.S.'nin cenazeleri, otopsi için Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi morguna gönderildi. Yaralı İ.K.'ninse sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin devam ettiği belirtildi.

İki yıl önce de Muttalıp'ta bir kişi, üç ay içinde aynı aileden altı kişiyi öldürmüş ve uzun süre yakalanamamıştı. Cinayetleri işlemek için değişik kılıklara giren zanlı, sonunda polis tarafından yakalanmıştı.

Editör: TE Bilisim