YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
Yüceler yücesi Hak Teala nasip ederse pazar gününü pazartesine bağlayan gecenin sabahıyla mübarek üç aylara başlayacağız. Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gece Mübarek Regâib Kandil'i idrak edilecektir.  


Bizler Ankara'da bugün, yani pazar günü Allah(c.c) nasip ederse ikindi namazında mübarek ayları hayırlamak, Ülkücü şehitlerimize dua etmek amacıyla Hacı Bayramı Veli Camii Şerifinde buluşacağız. Aziz kardeşlerim münafıkların, küfür ehlinin kutsal değerlerimize şiddetle saldırdığı bir dönemde suskun kalmak ehli İman sahiplerine elbetteki yakışmaz.


Duamızı edeceğiz, meşveretle içinde bulunduğumuz siyasal hadiseleri de değerlendireceğiz. Söz söylemesi gerekenler susarsa baykuşlar her gün bir başka yalana sarılacaktır. Bizler o yalancıları ifşa edeceğiz her taşın BAŞINDA gerçekleri insanımıza anlatacağız.

Cenabı Allah biliyorki bizler davamızı sahiplenmesek; fasıklar, münafıklar, çıkar uğruna değerlerimizi satanlar, cibiliyetsizler toplumu kandırmaya devam edecektir. Biz her zaman doğrudan yana olacağız bizim Davasını satanlara, dün dava arkadaşını ispiyon ederek yakalatan sefillere haddini bildirmek elbette görevimiz olmalıdır.

O şeref fukaraları şunu bilsinki bu dava beş bin şehidinin acısıyla bu günlere taşınmıştır öylesi büyük davanın bekçileri bir kap yemeğe kendini satanların ümüğünü eni konu sıkacaktır.

Rabbim mübarek Aylar hürmetine Ashabı kiramın, Ehli Beytin, Bedir şahitlerinin, Kerbela şehitlerinin, Sarıkamış şehitlerinin, Çanakkale şehitlerinin, Milli Mücadele şehitlerinin mirasçısı Ülkücü hareketin muzafferiyetine engel olmak isteyenlere fırsat vermesin.

Bu güzel günlerin feyzinden, bereketinden, rahmetinden Hak Teala cümlemizi nasipdar eylesin. Hasılı kelam bu güzel günlerin alemi islâma, Necip, temiz, pak milletimize, Dünya'daki tüm mazlum milletlere hayırlar getirmesini yüce Allah'dan niyaz ediyor, selam, sevgi ve muhabbetlerimi cümlenize yolluyorum. Selametle kalın.

DR ÜMİT YILMAZEL



Editör: TE Bilisim