Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
İstanbul'dan bir büyük siyasal zaferin neleri değiştireceğini kestirmek çok zor değildir. Şehri ayağa kaldıracak enerji moral motivasyon sırrına vakıfız bu sorumluluk bize uykusuz geceler geçirtiyor.
Yıllarını sokaklara insanların dertlerini sıkıntılarını çözmeye vermiş bir kardeşiniz olarak kendimizle alakalı cümle kurmakta zorlandığımız bir dönemde söz ariflerin hak mücadelesinin kutlu yolcularınındır.
Bu heyecan yetki ve sorumluluk aynı zamanda kutlu yürüyüşün moral kaynağı olacaktır.İstanbul'da yapılması gerekenler bellidir.
Bunu kendi derdi bilen küçük uğraş ve koltuk beklentilerini aşan yürekler meseleyi çözer şehri ayağa kaldırır.
Ne yapıldığı ne yapılması gerektiği ortadadır.Şehrin Ülkücü aklı şehrin gerçekleri ile buluşarak, yeni bir hafıza tazelemesi ile fetih ruhunu ve fethin yıl dönümünde yeni zaferleri Türk milleti adına yaşamak mümkündür.
Bunu görüyor inanıyor ve özlüyoruz gecikmesine ise çok hayıflanıyorum.Bazen içimiz burkuluyor ama hiç umudumuzu yitirmiyoruz. Ben duygularının tavan yaptığı nefislerin öne atıldığı cereyan eden halihazır süreçte orta yolu bulmak şehrin ak saçlı ve genç olgunların boynunun borcudur. İstanbul için çırpınan şehir aşığı hareketin İstanbul hafızası sayın il başkanı Mehmet Bülent Karataş'ın yanında durmak aklımızı enerjimizi birikimimizi seferber etmek şart olmuştur.Bu ifadeler klasik destek beyanını aşan milli vicdan borcudur. Mazeret tükenmiş, söz bitmiş sonun başlangıcına doğru süratle yol alıyoruz.Her mensubumuzun mahallinden kuşatmayı yaracak planın parçası, aktörü ve emektarı olarak göz yaşartıcı kıyamın parçası olmayı başaramazsak birlikte kahrolup aşağılanacağız. Yaşıyor hissediyor görüyor seyrediyorum. İnşallah yolculuk son virajlara girerken derlenme toparlanma ve yıldırım şimşek gibi ihanetin bağrına saplanacak siyasal depremlere dönüşür. Bunun çoğu kez önümüzdeki en büyük engeli olan nefisleri ayaklar altına alarak nefis inkılabı yapmak zorundayız.
Artık hedefimiz yeni mevziler olan gönül kapılarına varmak ve bunu oya tahvil ederek sandığa yansıtmaktır.
Bunun yolu yordamı bellidir hiç kimse bu mesuliyetten kurtulamaz. İstanbul'un 6 haziran akşamı çalınmayan hane iş yeri STK kapısı kalmışsa çalışma eksik kalmıştır. Bütün kapılar çalınmalı gönül kapılarına dayanmalı gönül seferberliği başlatmalıyız. Süre az yol çetin zafer ufuktadır Allah bizimle şehitler yanı başımızdadır. Başaracağız başaracağız Çanakkale,Kurtuluş savaşı,Ülkücü şehitler ve Güneydoğuda verdiğimiz şehitlerin ruhlarını şad edeceğiz.
''Ebedi kardeşlik için bizimle yürü Türkiye'' Selam olsun hiç bitmeyen bu kutlu yürüyüşün yolcularına! Allah yar ve yardımcımız olsun! ''Ya İstanbul beni alacak ya ben İstanbul'u'' ruhu şaha kalkmayı bekliyor gün bugündür.

Editör: TE Bilisim