Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
İŞTE 15 TEMMUZUN GERÇEK SEBEBİ!

Rahmetli Orhan Yücel'in Kasım 2015 de paylaştığı bu bilgi Türk milliyetçilerini 15 Temmuz'da haklı çıkardı.

Bu yöntemle Yemen, Hicaz, Filistin, Afrika, Balkanlar ve Kafkaslar elimizden çıktı. Sadece mazlumların son sığınağı ve bağrı olan son kalemiz aynı truva atı yapılarla elimizden çıkmasın.

Verin gençleri elimize; dünyaya demokrat çağdaş insancıl dindar Türk milliyetçisi adam yetiştirelim. Çağın köle ruhu, içi boşaltılmış itaat, biat, eşarilik ve siyasi eşarilik yapılarıdır.

Sabri Şenel





İngiliz tarihci A.Toynbe 1960'da yazdığı bir kitapta:"Güney Müslümanlığı Eşari'lik bizim için bir tehlike olmaktan çıkmıştır.Bir Şeyh satın alır, hepsini yönetirsin.Bizim için Kuzey Müslümanlığı MATURİDİLİK tehlikedir.Bunlar bilimle barışıktırlar;o nedenle her zaman ATATÜRK gibi bir asi çıkabilir."Dİyerek bu konuda önlem alınmasını istemiştir.Başta İngiltere olmak üzere bütün Emperyalist güç odakları ve para baronları Türk Milli Eğitim Sistemini bozarak,özellikle din eğitiminde Türk olmayan Arap İslam anlayışı ile yetişmiş Ülemaların eserleri tercüme edilerek onların  görüş ve düşünçeleri genç beyinlere şırınga edilmiştir.Millî kültür ve din eğitimini iyi almamış toplumlar daima yanılmaya ve yanıltılıp kandırılmaya açıktır. Bu nedenle okullarımızda,milli kültür,milli benlik,milli şuur eğitimi yanısıra, akli ilimlere önem vermeyen Eşari anlayışındaki eğitime son verilmeli; akıl-nakil dengesini sağlam kurarak,Anadolu'yu topsuz tüfeksiz feth eden gönül insanlarının temel felsefe olarak kabül ettikleri, kurduğumuz büyük ve güçlü devletlerinizin kuruluş mayasını oluşturan itikat imamız MATURİDİ anlayışında bir din eğitimine açilen geçilmelidir.Türk milli kültürü,İslam'ın güzel ahlakı,erdem ve fazileti genç nesillere nakış nakış işlenirse;Oğuz Ata'nın has milleti, son Peygamber'in has ümmeti, tekrar eski ihtişamına kavuşacak ve Türkün Yeni Dünya Düzeni kurulmuş olaçaktır.







Editör: TE Bilisim