İŞTE KUŞATMAYI YARMA FORMÜLÜ!
Fahri Yağlı


Türk Milliyetçiliği Şahsiyet Meselesidir.

Milliyetçilik bireyin, milletini  dolaysıyla da kendini değerli görmesidir.

Türk Milliyetçilerinin, Türk Milletinin kendi kaderini güçlendirmek,  milli karakterini koruma ve kendi milletinin özel vasıflarını insanlığın ortak mirasına katmak gibi bir vazifesi vardır.

Türk Milliyetçiliği keyfe keder bir duygu değildir. Türk milletinin kodları , yaratılış süreci  bu sorumluluğa iter.

Türk milliyetçiliğini inkar edenler ve buna düşmanlık edenler, Türk Milleti gerçeğini asla yok edemezler.

Türk Milleti ve Türk Devletine yıllardır kin besleyenler, hesabı olanlar,  düşmanlık  edenler , gizli kin besleyenleri iyi tanımak gerekir. Bunların özgüveni zayıftır, emir almaya alışmışlardır, bireysel şahsiyetleri gelişmemiştir, kendine söylenilenleri harfiyen yerine getirecek özgüven bunalımı yaşarlar.

Bu şahsiyet sorunu yaşayan kisveler, Allah’a kulluk yerine, başkalarına kulluk ederek, kapıkulu olurlar.

Para, şöhret ,güç, iktidar ve midesi için faaliyete kurgulanmış bu tipler ve kendileri dışındaki yaşayan cemiyete düşmanlık edenler ,milliyetçi kimliğe asla sahip olamazlar..

Bu ve benzeri tip ve topluluklar asla kendi kendilerini yönetemezler, mutlak itaat ettiği ve emir aldığı sahibinin kurgularını gerçekleştirirler. Kendileri dışındaki her düşünceyi, fikri ve  millet gerçeğini red ederler, en önemlisi de milli değerleri ve milli devleti red ederler.

Bir de bu halkaya katılan dalkavuklar, bunlara çabucak inanan, korkak ve kendi iradesini red ederek bu ve benzeri topluluklara hizmet  erleri olarak ortalıkta boy gösterenler vardır, himmetleri ölçüsünde değer yüklenirler. Bu tipler siyasette ve bürokraside  hızlıca yükselir ve sonrada inkarcı olurlar, işler tersine döndüğünde de kandırıldık diye feryat figan af dilerler.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

Başkalarını izin verdiği kadar inanırlar, menşeyi belli ve belirsiz kaynaklardan emir alır ve uygularlar, Bu kurulan sanal sistemin düşmanı Türk Milliyetçileridir, Türk Milletidir, Türk Devletidir ve Cumhuriyettir.

TÜRK MİLLİYETÇİĞİ KİMLİK İŞİDİR.

Milliyetçilikte ben ve onlar olmaz, BİZ olur,  o bizde Büyük Türk Milletidir. Bireyci ve dışlayıcı değil bütünleştiricidir. Millet kendi kaderini birilerine lütuf etmez, kaderini milletin ta kendisi tayin eder.

Türk Milliyetçiliği Ailede ve okulda Başlar, Ortak yaşam bilinci haline gelir, ortak kültürüdür, sanattır, saygıdır, şereftir, terbiyedir, millet sadakatıdır,imandır .Türk Mili Eğitimi bu işin mayasıdır..

Türk Milliyetçiği etnik taassubu red eder, ortak kader, ortak kültür ve Ortak yaşama değerleri ve inancıyla 1000 yılık süreçlerde oluşur. Millet  olamazsanız kabile olursunuz.

“Ne Mutlu Türküm Diyene”

İyi Pazarlar Fahri Yağlı.


Editör: TE Bilisim