90 yılı Kerkük için yaşayan adam... 90 yılı Kerkük için yaşayan adam...
İzmir'in Karşıyaka Belediyesi, ilçesi turizmde dünya vitrinine taşımak için yaptığı çalışmalar kapsamında, Yunanistan’ın Midilli Adası’nda düzenlenecek 3. EXPO Aegean Turizm Kültür ve Ticaret Fuarı’na katılacak. Avrupa’nın en prestijli organizasyonları arasında gösterilen fuarda, Karşıyaka’nın tarihi ve turistik değerleri tanıtılacak, uluslararası işbirliklerine imza atılacak.

21-24 Ağustos 2015 arasındaki fuarda, yazılı ve görüntülü materyaller eşliğinde ilçenin güzelliklerini, tarihi ve turistik değerlerini görücüye çıkaracak olan belediye, ayrıca yeşili, denizi, sosyal yapısı, sportif ve kültürel kimliğiyle Avrupa çapında bir yaşam şehri olduğuna vurgu yapacak. Yunanistan, Türkiye ve diğer Avrupa ülkelerinin kendi aralarında turistik, ticari ve kültürel ilişkiler kurması için düzenlenen fuarda, bu yıl 140 katılımcı yer alacak. Fuarı yaklaşık 60 bin kişi ziyaret edecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yaptığı açıklamada, “Karşıyakamız'ın turizm sektöründen aldığı payı arttırmak, turizmde marka kent olmak için önemli bir atılım içindeyiz. Kentimizin tanıtımı, yeni işbirlikleri ve turistik, kültürel, ticari alışverişler için bu tür fuar organizasyonlarının önemli olduğunu düşünüyoruz. Karşıyakamız'ı ve İzmir'i, bu kez Yunanistan’da en iyi şekilde tanıtacağız. İnanıyoruz ki Karşıyaka, turizmde de Avrupa’nın yıldızı olacak.” dedi.

Editör: TE Bilisim