Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
Dayatmaların beyaz bayrakla karşılık gördüğü teslim bayrağı çekilerek karşılık gördüğü düzen bir yiğidimizi daha aramızdan aldı.
Bu ülkenin hassasiyetlerini kaybettiren alçak kuduz köpek takımını cüretlendirip içimize salanlar evlatlarımızın canını almaya kanını dökmeye sebep olmaya devam ediyorlar.

Bu alçak şerefsiz kanlı eşkıya takımına ses çıkarmayan her dediğini yaparak şehit olunmayacaksa bunu isteyen vatan evladı olamaz. Hiç bir Türk anası bu evladı doğurmaz. 


PKK talepleri ile Ülke yönetme arayışı Fırat Çakıroğlu'nu aramızdan almıştır.Köpeklerin serbest bırakılıp taşların bağlandığı düzen ancak köpeklerin özgürlük hayat ve var olma düzeni olur.

Bu azgın kan içici namertleri bu ülkeye musallat ettiren ve onların isteklerine kurtuluş diye sarılanlar fena halde yanılacaktır. 

İlerleyen dönem daha büyük bedeli ödemek zorunda olacağımız şartlara gebedir.
Bizler 12 Eylül öncesini yaşayan bu filmi daha önce seyreden ve hafızası çok kuvvetli olan sosyal siyasal ideolojik hareketiz.

Bu tablo dünün Kürtçü ırkçı bölücü bir ambalajla "yeni" diye sunulmuş başka bir halinden başka bir şey değildir.
Bu alçaklık ve daha kötü gelişmelere gebe olan ülkemizde MHP ye iktidar mührünü verilmezse 6-7 Ekim olaylarında provasını izlediğimiz kanlı kalkışmayı ülkenin her tarafında izleyebiliriz.
Bu süreç oraya doğru yol alıyor, Türk milletini uyarıyoruz.Dünyanın hiç bir tarafında teröristle müzakere ederek sarmaş dolaş olarak sıkı fıkı ilişkilerle sonuç alan ülke yoktur.
Bunu deneyenler en kısa zamanda kabus yaşamışlardır.Bu çıkmaz yoldan dönünüz!
Katillerin ahkam kesip ortalıkta dolaştığı, Kürdistan kuruluncaya kadar savaşma yemini edenlerin ortalıkta dolaştığı, hiç bir pişmanlık emaresi göstermeyen, eli beli silahlı alçakların gerilla diye takdim edildiği süreç barış sürecimi oluyor?


Öyle güvenlik paketi masalı ile yarın patlayacak gizli görüşmelerinizin meydana getireceği infial altında kalmamak için her manevra millet vicdanına toslayacaktır.


Şehidimiz her şehidimiz gibi millet sinesine en güzel makama gömülmüş baş tacımızdır.

Şehitlerin idealleri şehadet sebepleri şeref ve onurumuzdur.

Bu ülkede insanları kandırarak şehit gelmiyor yalanı ile alanı PKK hakimiyetine terk etmek ve bunu bu milletin kabul etmesini beklemek abesle iştigaldir.

Bunu ülkenin her tarafında dayatmak,örgüt taleplerine çanak tutmak, hissettirmek barışsa böyle bir barış yerin dibine batsın! 
Olayları çarpıtan mütareke medyası 12 Eylül öncesinin aynı alçak çarpıtmasını bugün yeni uşaklık adreslerine yaparak yeni misyonlarını ifa ediyorlar.Arşivlerde o takıma bakın onların torunları yine görevdedir.

Ülkücüler hiç haksız olmadı çünkü bu milleti hiç yalan söylemedik aldatmadık.

Bugün buradan tekrar haykırıyoruz AKP PKK ve onların dümen suyundaki yandaş düzeni yıkılmalıdır.
MHP ve Ülkücüler anlaşılmadan tutulan kılavuzlar Ülkeye kan gözyaşı ve acı bedeller ödeyen zillet dönemini getirir.


Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine,milletimize ve camiamıza baş sağlığı dileriz.

Editör: TE Bilisim