Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor? Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor?
Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi’ne iki gün boyunca düşen kar, kış turizmcilerini sevindirdi. Kayak merkezindeki turistik tesislerin sahipleri, iki günlük kar yağışının kayak sezonunu nisan ayının ilk haftasına kadar uzattığına dikkat çekti.

Son günlerde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle endişe yaşayan turizmciler, kar yağışıyla rahatladı. Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak sezonunun nisan ayının ilk haftasına kadar uzaması bekleniyor.

Kayseri Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Cahid Cıngı, baharın erken gelmesi ile birçok kayak merkezinin sezonu kapattığını, Erciyes'te ise kayak keyfinin aralıksız devam ettiğini belirtti. Cıngı, "Bu yıl baharın erken gelmesiyle hava sıcaklıklarındaki ani artış birçok kış turizm merkezinin sezonu erken kapatmasına neden oldu. Bu durumdan Erciyes Kış Sporları Merkezi minimum düzeyde etkilendi. Son günlerde etkili olan yağışlarla birlikte kayakseverler nisan ayının ilk haftalarına kadar Erciyes Kayak Merkezi'nde kayak keyfini yaşamaya devam edebilecekler." dedi.

Pistlerde bulunan kar seviyesi hakkında da bilgi veren Cıngı, yaptıkları ölçümler neticesinde şu anda pistlerde ortalama 60 ile 80 cm arasında sıkıştırılmış kar bulunduğunu, son yağışlarla bu seviyenin daha da artmasını beklediklerini sözlerine ekledi.Cihan

Editör: TE Bilisim