Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor? Yükselen Milliyetçilik Niçin Aynı Oranda Siyasi Temsile Yansımıyor?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Yozgat ve Sivas illeri için iki günlük yoğun kar yağışı olacağı uyarısında bulundu. Bölge Müdürlüğü’nün hava tahminlerine göre, çarşamba gününden itibaren bölgede yağmur yağışı beklendiği açıklandı.

Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü, Kayseri için 4 Ocak Pazartesi günü başlaması beklenen kar yağışının salı günü etkili olacağını duyurdu. Pazartesi gece hava sıcaklığının eksi 10 dereceye kadar düşeceği ve salı günü karla karışık yağmur olacağı, hava sıcaklığı ile ilgili tahminlerde ise gece eksi 4 gündüz 4 derece olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba günü hava sıcaklığının gece 1, gündüz 7 olması ve gün boyunca yağmur yağışı bekleniyor. Tahminlere göre perşembe günü yine yağmur yağışı, cuma günü ise karla karışık yağmur yağışı olması tahmin ediliyor.

Bölge Müdürlüğü’nün hava tahminlerine göre, Kırşehir ilinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Salı günü karla karışık yağmur, çarşamba, perşembe yağmur yağışı cuma günü de karla karışık yağmur yağması tahmin ediliyor. Kırşehir’de gece en düşük sıcaklık 1, gündüz ise 7 dereceye kadar çıkması bekleniyor.

Nevşehir iliyle ilgili hava tahminlerinde, pazartesi günü yoğun kar yağışının ardından salı günü karla karışık yağmur, çarşamba ve perşembe günü yağmur, cuma günü ise karla karışık yağmur yağışı olacağı tahmin ediliyor. Nevşehir’de hava sıcaklıkları gece 1 gündüz ise 6 dereceye kadar yükselecek.

Sivas’ta pazartesi ve salı günü yoğun kar yağışı bekleniyor. Çarşamba günü karla karışık yağmur, perşembe günü yağmur ve cuma günü karla karışık yağmur olacağı tahmin ediliyor. Gece en yüksek sıcaklık 1, gündüz ise 6 dereceye yükselecek.

Yozgat ilinde ise pazartesi ve salı günü kar yağışının etkili olacağı tahmin ediliyor. Çarşamba ve perşembe günü yağmur, cuma günü ise karla karışık yağmur yağışı bekleniyor. Yozgat’ta hava sıcaklığı gece eksi 1, gündüz ise 8 dereceye kadar yükseleceği tahmin ediliyor.

Yeni yıla kar yağışı ve aşırı soğukla giren bölgedeki illerde gece sıcaklığı eksi 22 dereceye kadar düştü. Bir haftadır devam eden aşırı soğuk sonrasında don olayları yaşandı.

Editör: TE Bilisim