Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından... Türkmen Yolbaşçısı ve büyük mücadele kahramanı Dr. Nefi Demirci'nin ardından...
TEM Otoyolu Mahmutbey gişelerde meydana gelen trafik kazasında, TIR’ın çarptığı işçi hayatını kaybetti. Ölen işçinin yakınları kazaya neden olan aracı taşlayıp, lastiklerini bıçakladı.

Mahmutbey gişelerden çıkan TIR, denetim istasyonunda kantara girmek istedi. TIR, istasyonu işleten firmada araçları yönlendiren bayrakçı olarak çalıştığı belirtilen Ferhat Öztürk’e çarptı. TIR’ın altında kalan Öztürk olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ve savcılık inceleme yaparken, kazayı duyan Öztürk’ün yakınları da olay yerine geldi. Öztürk’ün öldüğünü öğrenen yakınları sinir krizleri geçirdi. Ölen işçinin yakınları kazaya karışan TIR’a taş yağdırmaya başladı. Polis ve diğer vatandaşlar Öztürk’ün yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

Savcılığın incelemesinin ardından cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cenazenin kaldırılmasının ardından Öztürk’ün yakınları yine aracı taş yağmuruna tuttu. Bir genç aracın tekerini bıçakladı. Müdahalede bulunan polis ekipleri gencin elindeki bıçağı aldı. Bir süre sonra kazaya karışan TIR olay yerinden uzaklaştırıldı.

Editör: TE Bilisim