Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 KHK ( Kanun Hükmünde Kararname) YÖNETİLEN BİR DEVLET FELAKETE GİDER ..! 

Bu kaçıncı KHK , Bu kaçıncı Hukuk dışı düzenleme ..!
Milletin Meclisi TBMM Kapatıldımı ki ; Devre dışı bırakılıyor .? Milletin İradesi Değil mi temsil edildiği yer değil mi Millet Meclisi ?

Bir Yılı Aşkın Bir Süredir OHAL bahanesiyle Milletin Meclisi çalıştırılmıyor . tek bir kişinin sözleri Kanun olarak yayımlanıyor ..!
Türkiye Cumhuriyeti Devleti , Yönetim Şeklini mi değiştirdi ? Demokrasi artık ülkemizde Rafa kaldırılmış  durumda ..!
Hüküm üstünlüğü ilkesi Yerlerde Sürünüyor ..!

Cumhuriyetin ve Demokrasinin Temeli Olan KUVVETLER AYRILIĞI  Malesef KUVVETLER BİRLİĞİNE DÖNÜŞMEKLE kalmamış Tek kişinin elinde Toplanmıştır ..! 

OHAL Yasası uygulamaları En Temel İnsan Haklarını ihlal eden bir anlayışa dönüştü ..! 
İnsanların Savunma ve Bağımsız Yargı Önünde Yargılanması hakları ellerinden alındı..! Yargısız infazlar ALDI başını gitti ..!

Ülkemiz de Adaletin VARLIĞI tartışılır oldu , Hukuka Güven Yerlerde Sürünüyor .. insanlar Fikirlerini Özgürce ifade edemez oldular ..! Türkiye Cumhuriyeti Devleti , KORKU CUMHURİYETİNE Dönüştürüldü ..! 

Devlet de Liyakat Ortadan kaldırıldı .. Ayrımcılık dayanılmaz boyutlara ulaştı..!


Israrla Sürdürülen OHAL ne deniyle Ekonomimiz kan kaybeder oldu ülkemiz itibarı törpülenir oldu ..! 

Herkesin artık aklını Başına alma Zamanı Gelmiştir ..! Etrafınızın Ateş çemberine Döndürüldüğü Bu süreçte .. 
kaybedelim hiç bir insanımız ve değerimiz olmamalıdır .. Ülkeyi Yönetenler bir an önce Başka Türkiye yok , Başka Türk Milleti Yok anlayışı işle; Şeffaf bir Yönetim anlayışı ile herkesi kucaklayarak  ve herkese adil davranarak ,Ayrıca hukuku üstünlüğünü ilkesini yeniden yönetim anlayışının başına oturtarak .. toplumsal barış ve huzur sağlananın yolunu bulmalıdır ..! 

OHAL 'in ARKASINA sığınarak Anayasa ve Yasaları İhlal etmek .. Türk Milletinin mensuplarına zulmetmekte ..

Fahrettin Yokuş

Editör: TE Bilisim