Pkk lı üç militanla askerler arasında Gümüşhane Kürtün İlçesi Günyüzü köyünde çatışma çıkmış,pkk lılar üç çanta mühimmatı da bırakarak kaçmaya çalışmışlardır.

Türkiye'nin en sağlam ,pkk 'nın barınamayacağı yerlerden birisidir bu ilimiz. Ancak 13 yıldır birileri pkk yı baş tacı yapa yapa akraba gibi oldular. Bu bölgede de pkk lıları barındıranlar var ki oraya kadar geldiler...

Bir tartışmada akp li olan şahsa dedim ki; o kadar sarpa sardınız ve ihanet içindesiniz ki,pkk ile dost , Ülkücü Harekete düşman oldunuz. Evet dedi pkk lılar Ülkücülerden daha iyidirler. Daha önceleri bu cümleleri Paralel yapı dedikleriniz içinde kullandınız ,şimdi ne oldu ,dedim ? İnleri ile uğraşıyorsunuz. Şimdi pkk ya verdiğiniz tavizler ters tepti ve her gün şehitler gelmeye başladı.

Şimdi diyorsunuz nerede bu Ülkücüler? Tamam da 13 yıldır bu ülkeyi soyup soğana çeviren sizler, tüm kurumları iç edenler sizler ,pkk ile Kürdistanı kurmaya çalışanlarla zılgıtlar çekip Türküler söyleyenler sizler, pkk lılara yeşil kartlar ve iş aş dağıtanlar sizler ,hadi pkk ile mücadele edin şimdi. Sayelerinizdedir ki, onca vatan evladı adaletsizlikten ,iş bulamamaktan inim inim inlemektedirler .

Dün yine kaç tane şehit haberi geldi,kaç karakola saldırı oldu,şunu bilin ki bu ihanetlerin sebebi akp politikaları sonucudur.Ancak ölenler yine , kandırılan Kürt çocukları ve onlarla ülke bölünmesin diye savaşan Türk çocuklarıdır.
Siz malı götürenlere hiçbir şey olmamaktadır.
Halk bunu anlamalı... Biliyoruz ki tüm bu ihanetleri dahi, ilk yapılacak bir seçimde kahramanlığa dönüştürüp ,oy devşirmenin yoluna gidecek ve yine ufku dar onca insanı kandırmanın peşine düşeceksiniz.İktidar olma hırsınız ,kafaya konulan başkanlık sisteminiz için , sizlerin bu ülkenin günden güne ayrışmasına neden olduğunuzun farkında bile değilsiniz,ya da ihanet içindesiniz.

Cevat Nas