Kırım Tatar Türkleri Ukranya'dan koparılıp Rusya'ya bağlanırken ve AİHM'in PKK terör örgütü elebaşı Apo canisi için ''şartlı salıverme olanağı tanınmalı'' diye karar alırken biz ne yapıyoruz? İç hesaplaşma peşindeyiz!

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve Milleti'ni yöneten siyasi iktidar AKP'nin ve Başçalan Şerdoğan'ın ''Bölgesel güç Türkiye'' ve ya ''Lider Ülke Türkiye'' gibi safsatalarına inanmaya devam mı edeceksiniz?

AKP tek başına iktidara geldi geleli Ortadoğu karma karışık ve Türk Devletleri ve Özerk Bölgeler kıyıma uğratılırken, hangi bölgesel güçten bahsediyorlar? BOPçu AKP ile Ortadoğu'nun ve Türk Devletlerinin talan edildiği, PKK terör örgütü ve siyasi uzantıları cirit attığı bir konuma getirilmedimi?

AİHM'in PKK terör örgütü elebaşı APO canisi için aldığı anti demokratik kararla, siyasi iktidar AKP'nin söylemden ileri gidemeyip sahte nutuk sallamaları nereye kadar?

Ukranya'da meydana gelen iç kargaşa ve karışıklıktan faydalanan Rusya, Kırım Tatar Özer Bölgesi'ni Ukranya'dan koparıp Rusya'ya bağlarken neredeydi AKP'nin dile getirdiği ''Bölgesel gücü''!

İç hesaplaşmada debelenen ve ona buna saldırmaktan geri kalmayan AKP, yolsuzluk ve rüşvet olayları neticesinde sahte nutuklar atarak üstünü örtme girişimi nereye kadar sürecek?

Hepinizin mağlumu olduğu gibi bugün 18 Mart Çanakkale Zafer Bayramı.

Peki tekrar bir Çanakkale savaşı çıksa ve başımızda BOPçu siyasi iktidar AKP olsa ne olurdu bu memleketin ve Aziz Türk milletinin hali?

Bu sebepten dolayı 30 Mart 2014 yerel seçimleri bir kez daha önem kazanmaktadır. AKP'ye ciddi ihtar verilip, MHP'nin ve Ülkücü kadroların iktidara giden yolu açılmalıdır! Bu durum artık Türkiyemiz ve milletimiz için elzemdir.

Türk Milleti, Türk Milliyetçileri, Ülkücüler, Türkçüler ve Turancılar sandığa sahip çıkın çünkü sandık NAMUSTUR!

Türk Devletlerini ve Özer Bölgelerini bir çatıda buluşturmak için, Ortadoğu'da tekrar hakim gücün Türkiye'de olması için Türk Milliyetçileri, Ülkücü, Türkçü ve Turancı kadroları iktidara taşıyın!

Tek Çare MHP'dir!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene ve ÜLKÜCÜYÜM diye bilene!

Sevgi, saygı ve dua ile

Rıfat Paça – 18.03.2014