30  Mart yerel seçimlerine yaklaşık iki hafta kaldı. Seçimlere AKP'nin karıştığı yolsuzluk, rüşvet , hırsızlık olayları ile giriyoruz.Türkiye'nin ana gündemi "Ayakkabı kutusu, para sayma makinesi ,para kasaları ve tapeler" üzerinden şekilleniyor. Ortaya çıkan ses kayıtları AKP'nin nasıl bir batağa sürüklendiğini ve bu batağa Türkiye'yi de çekmeye çalıştığını göstermektedir.

 

 

AKP gerçek yüzünün daha anlaşılır olmasından sonra gün geçtikçe daha çok erimeye başlamıştır. Bizler 11 yıldır AKP hakkında ne yazmışsak hepsinde haklı çıkmanın somut belgesini yaşanan olaylarla birlikte tescillemiş olduk. Aklı, şuuru ve vicdanı olan herkes tüm olayları birleştiriyor ve AKP'nin gerçek yüzünü görüp AKP'den ayrılıyor.

AKP erirken bir partide gün geçtikte büyüyor. O partide Milliyetçi Hareket Partisi'dir.

 

Bugüne kadar araştırmalarında etkili olan Sonar Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı'nın çeşitli zaman aralıklarında atmış olduğu şu twitler bu durumu güçlendirecek ifadeler olmuştur.

 

- Sanırım MHP'deki oy patlamasına, Devlet Bahçeli dahil, herkes şaşıracak..

- MHP'deki oy patlamasını tüm araştırmacıların ve analistlerin gördüklerine eminim.. Ama yazmıyor, söylemiyorlar, hayret! Üvey evlat gibi!

- AKP oy kaybediyor.. CHP oy arttırıyor fakat MHP'de oy patlaması var..

 

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, aylardır illeri ilçe ilçe boyutunda gezmekte ve gittiği yerlerde sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamaktadır. Geçtiğimiz hafta sonu bu gezilerden birine bende katılıp ,yakından takip etme fırsatı buldum. Aynı zamanda memleketim olan Kayseri'ye iki günlük yapılan bu seçim ziyaretinde gördüm ki ,evet MHP oy patlaması yapacak…Kayseri'nin girişinde MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yapılan karşılama konvoyu ve ilçelerde halkın adeta sokaklara dökülerek yapmış olduğu sevgi gösterileri bunun ispati olarak bir kez daha gözüme yansıdı.

 

Halk hırsızlar, rüşvetçiler ve vatanına ihanet edenler karşısında tek güvencenin MHP olduğunu anlamış durumdadır.

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin ilçelerde yapmış olduğu konuşmalar içinde "17 Aralık ,ayakkabı kutusu ,para sayma makinesi ,para kasaları, Bilal Erdoğan" geçtiğinde halk anında tepki vermektedir. Yani halk AKP'nin nasıl bir pisliğe bulaştığını bilmektedir. AKP'ye bu saatten sonra oy verecek olanlarda ya bu durumu bilerek oy verecek yada başka bir dünyada yaşadığını göstermek için oy kullanacaktır. Türkiye'nin her yeri AKP'nin karıştığı yolsuzluk,hırsızlık ve rüşvet olayları ile kaynarken "ben duymadım ,görmedim ,bilmiyorum" diyecek olan sanırım yoktur." Duyarak , görerek , bilerek " AKP'ye oy veren herkes bu günaha ve suça ortak olacaktır.

 

Eğer onlarda bu durumun farkına varırsa AKP bu seçimlerde çok büyük bir hezimete uğrayacaktır. AKP son çırpınışlarını yaşamaktadır. İktidarın maddi gücünü kullanarak , taşıma kalabalıklarla miting makyajı yapması da onu kurtaramayacaktır.

 

AKP bu saatten sonra sadece bataklık içinde debelenmekle uğraşacaktır. Halkı daha fazla ne kadar aldatırım ve kandırırım arayışı içinde olacaktır.Ama bu artık etkili olmayacaktır.

 

 30 Mart yerel seçimlerindeki hezimet , 2015 yılındaki Genel Seçimlerde gidişini hazırlayacaktır.

 

AKP'nin en yüksek oyu aldığı Kayseri'de gördüm ki ,AKP gidicidir. Kayseri şaha kalkıp MHP'yi bağrına basmış ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye yakışan bir karşılama yapmıştır. İlçe ilçe ildeki zafere yürüyen Kayseri ,inşallah Türkiye'deki MHP zaferinin müjdeleyici durumundadır. Türkiye'nin her yerinde aynı coşku vardır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli Türk milleti ile kucaklaşarak emin adımlarla zafere yürümektedir. Türkiye'nin zaferi , AKP'den kurtulduğumuz gün ,MHP'nin işbaşı yaptığı gün en zirve noktasında olacaktır.