İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm! İtiraf ediyorum meğerse kürtmüşüm!
Kırıkkale-Kırşehir D-765 Karayolu'nda, cenaze evinden dönen aileyi taşıyan otomobilin TIR kamyonuna çarpması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişi toprağa verildi.

Kaza sonrası Akpınar İlçe Devlet Hastanesi'ne, oradan da otopsi için Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan Celalettin Aktaş, eşi Münire Aktaş, oğlu Murat Aktaş ve gelini Ayfer Aktaş'ın cenazeleri hastane Kırşehir merkeze bağlı Çayağzı köyüne getirildi. Çayağzı Merkez Camii'nde öğle naması sonrası kılınan cenaze namazının ardından cenazeler, köy mezarlığında toprağa verildi.

Törene, kazada hayatını kaybedenlerin aile yakınları, Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Murat Bulut, AK Parti Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Sutku Akgül, AK Parti Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kendirli, MHP Kırşehir İl Başkanı Arif Ekici, siyasi parti ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Aile yakınları cenaze töreni ve sonrasında taziyeleri kabul etti.

KAZADAN YARALI KURTULAN İKİ KÜÇÜK ÇOCUĞUN TEDAVİSİ GATA'DA DEVAM EDİYOR

Dün akşam saatlerinde, Kırıkkale-Kırşehir D-765 Karayolu Akpınar ilçesi Sofrazlı köyü yakınlarında, Ankara'dan cenaze evinden dönen aileyi taşıyan otomobilin TIR kamyonuna çarpması sonucu 4 kişi ölmüş, 2 çocuk yaralanmıştı. Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çocuklar, daha sonra Ankara GATA Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Kazada yaralanan Murat ve Ayfer Aktaş'ın çocukları Celalettin Mert Aktaş (1) ile İhsan Selman Aktaş'ın (3) tedavileri Ankara GATA'da devam ediyor. İki çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu ve yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.

Kaza sırasında Celalettin Mert'in annesinin ayakları arasındaki bebeğin araç koltuğunda olması, İhsan Selman'ın da aracın yan camından fırlayarak yere düşmesi sonucu yaralı olarak kurtuldukları öğrenildi.

Editör: TE Bilisim