BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 İsimleri,Kuzey Irak'ta Barzani'ye bağlı ''Özel Birlik''..PYD'nin gücü yetmeyince Obama'nın isteği ile ve üniformalarına yapıştırdıkları Amerikan bayrakları ile Kobani'yi kurtarmak için yola çıktılar.İşid'e karşı savaşacaklar ve Kobani'yi kurtaracaklardı.Türkiye'den geçerken yandaşları PKK'lılar tarafından sevgi gösterileri ile karşılandılar.Yandaşlar bugüne kadar namuslarını koruyan Türk askerine bir kez olsun saygı göstermezken 150 kişilik çapulcu Peşmerge sürüsüne ''Yaşasın Barzani-Yaşasın Obama''diye tezahüraatta bulundular.Sonra..Bakın sonra ne oldu?Bu kahraman' Peşmergelerden bir kısmı gümrük kapılarında,bir kısmı ise Türkiye'sınırları içinde(Sayıları 20'nin üzerinde) firar ettiler.

Firarilerden bir kısmını halk yakalayarak güvenlik güçlerine teslim etti.Gazete haberini okuyunca güleyim mi,kızayım mı karar veremedim.Hepsi bu kadar da değil.Gelen haberlere göre 150 peşmerge'nin ardından daha 1500'ü daha gelecekti.Gelemeyeceklermiş!..Ne oldu sahte kahramanlar,yemedi mi?Pusu kurarak Türk askerini-polisini kahbece şehit etmeye benzemiyor değil mi?Yüz yüze savaşacak yürek yok sizde değil mi?Hadi oradan şerefsizler..Bugün Kobani'ye giderken nasıl ayaklarınız kıçınıza değerek kaçıyorsanız,bir gün ihanet ettiğiniz benim topraklarımdan da öyle silinip gideceksiniz.Bunu asla unutmayın!.

Sıtkı ŞEREMETLİ

Editör: TE Bilisim