BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Başbakan Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığı seçimleri konusunda büyük bir sürpriz hazırladığı iddia edilmişti.

İddialara göre Bahçeli Erdoğan'ın karşısına Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkacağı ve seçim sürecindeki en büyük kozunun ise PKK'nın lideri Abdullah Öcalan ve onunla girişilen gizli pazarlıklarla ilgili açıklayacağı belgeler olacağı öne sürülmüştü.
Ancak bugün Türkiye Ziraat Odaları Birliği'ni ziyareti sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, şunları söyledi:
MHP süreci büyük ölçüde tamamlamıştır. Görüşmeler sürüyor. Genelde STK’lar ve önde gelen kuruluşlar açısından süreç tamamlanmak üzere. İhtiyaç duyulduğu sürece görüşmeler devam edecektir.
MHP Genel Başkanı olarak Başkanlık Divanı, MYK ve teşkilatlarımızın omurgası olan İl Başkanları Toplantısı’nda genel başkan olarak hiçbir şekilde cumhurbaşkanlığı düşüncesine sahip olmadığımı paylaştım. Ülkücü hareket verdiği sözün arkasında durur.
ÖCALAN İLE BAŞLATILAN GÖRÜŞMEYİ BAHÇELİ AÇIKLAMIŞTI

MHP lideri Devlet Bahçeli iki yıl önce İmralı'da bulunan terör örgütü lideri Abdullah Öcalan ile görüşme yapıldığını açıklamış, bu açıklama siyasette deprem yaratmıştı. Başbakan Erdoğan bu iddiaları ispata davet etmiş 'görüşen şerefsizdir' demişti. Daha sonra da biz görüşmüyoruz. Devlet adına MİT görüşüyor demişti.



Editör: TE Bilisim