Göksu Sürücü Kursun’dan örnek dayanışma gecesi Göksu Sürücü Kursun’dan örnek dayanışma gecesi
Antalya’da park halindeki otomobillerin lastik ve jantlarını kriko yardımıyla sökerek çalan 5 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri son günlerde artan otomobil lastiği ve jant hırsızlıklarını incelemeye aldı. Hırsızlık olaylarının gerçekleştiği Muratpaşa, Kepez ve Döşemealtı ilçelerinde araştırma yapan polis, park halindeki araçların lastik ve jantlarının kriko yardımıyla çıkarıldığını ve hiçbirinde alarm olmadığını tespit etti.

Olayların aynı kişiler tarafından gerçekleştirildiğini belirleyen ekipler mobese ve işyerlerine ait kameralardan şüphelilerin eşkallerini belirledi. Önceki gün yapılan operasyonla Döşemealtı ve Kepez ilçelerinde gözaltına alınan A.G., M.B., Ö.K., S.S. ve E.Ö. emniyette sorguya alındı. 14 farklı olaya karıştıkları anlaşılan şüphelilerin lastik ve jantları sattıkları 4 işyerine de polis tarafından işlem yapıldı. Polis ayrıca çalıntı mallara el koyarak sahiplerine teslim etti. İfadeleri alınan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Cihan

Editör: TE Bilisim