Olaylar ve Tanıklıklarla Atatürk” den Olaylar ve Tanıklıklarla Atatürk” den
Malatya’da silahların ve bıçakların kullanıldığı kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Yeni Camii ile Soykan Parkı arasında iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerine bıçakla ve silahla saldırdı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polisler, kavgaya karışanları göremeyince yol denetimi yaptı. Çevreyolu üzerinde durdurulan bir takside bulunan yaralı şahıslardan R.U. ve M.İ.'nin kavgada yaralananlar olduğu tespit edildi. Taksiden indirilen yaralı şahlar, çağrılan ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan ve silah kullandığı öne sürülen bir şahsı da yaralı olarak yakaladı. Yüzünden ve dizinden kesici aletle yaralandığı belirlenen K.D. adlı şahıs da ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne götürüldü.

Yapılan çalışma sonrası olaya karıştıkları tespit edilen şüphelilerden B.İ. ve B.S.'nin de polis tarafından gözaltına aldığı öğrenildi.

6 ADET BOŞ KOVAN VE 1 BIÇAK

Polislerin çevrede yaptığı araştırmada 6 adet boş kovan, olayda kullanıldığı belirlenen tabanca ve 1 adet bıçak bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.Cihan

Editör: TE Bilisim