Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 TBMM Başkan vekili ve MHP İstanbul Milletvekili Meral Akşener: 'Hayatımda bu kadar şerefsizlik ve rezillik görmedim. Sert kayaya çarptılar. Hukuk önünde hesaplaşacagız' 28 şubatın ürünlerinin son kullanım tarihi doldu.Darbe atıkları sert kayaya çarpıp suç üstü yakalandılar.

Silkelemeye devam yıkılıp halka ve hakka hesap verecekler.Sam amcadan bugün izin alarak ötenler dün 28 şubatta dut yemiş bülbül gibi suskundular. Hanımlarının eteklerine sıgınanlar utanmadan darbecilere karşı kahramanca direnen Meral Akşenere Allahtan korkmadan kuldan utanmadan buğün çirkin ve rezilce iftira atıyorlar.

28 Şubat darbesinin oluşturduğu antidemokratik şartlardan beslenen ve onu istismar ederek kurulup var olan ve darbe sömürüsü gerginlik ve komplo şartlarından nemalanan AKP hep mazlum ve mağdurları oynamıştır.Ama bu sefer tezgah ters rüzgarla alt üst olup tuzak kuranların başına yıkılacaktır.

Mağdur olanlar son derece mağrur ve başka düşünce ve siyasi görüşlere hayat hakkı tanımıyorlar.Kamu ve özel her alanın siyasi ahlaktan uzak bir şekilde siyasallaştığı dayatmaların tavan yaptığı totaliter rejimleri aratmayan seçim şartları yaşıyoruz.Bu sefer sıra son derece sempatik ve bir hanım efendiye Türk milletinin hassasiyetlerini göz ardı ederek iftira etmek iğrenç bir sahtekarlıktır.

AKP bu sefer sert bir kayaya çarpmış bunun siyasi bedelini sandıkta ödeyecektir.Müfterilerin kokuşmuş alçak iftiraları hak davasını savunanların dün uğradıkları zulmün yeni bir tekrarıdır kin iftira ve husumet dalgalarını yara yara hak davasını Allah davasını hakim kılacağız.Bütün mesele yaklaşan tek başına MHP iktidarını engellemek ve bölücü katillerin korunduğu yoldaş sırdaş edildiği yolsuzluk hırsızlık ve soygunların sümen altı edildiği AKP mensup ve yandaşlarının korunduğu düzeni sürdürmektir. Bu düzen artık zulüm boyutlarını çoktan aşmış mazlumların feryadı yürek yakmaya başlamıştır.

Belli ki AKP iktidarı sürdürme adına her yola başvurmayı mübah görmeye başlamıştır.İktidarda kalma adına her taşın altında var olma anlayışı artık mukadder sonun başlangıcıdır.Bu iktidar ülke istikrarı dini ve milli depğerler açısından sürdürülebilir olmaktan çoktan çıkmıştır.Ülke kaynıyor ve umut ve hayal tacirliği ile insanlar aldatılmaya devam ediliyor.Bu sefer artık korkunun siyasi ecele fayda vermeyeceği an 7 hazirandır.Meral Akşener AKP iktidarını sürdürmek için yağcı yalaka ve takiyye takımının siyasi kurbanı haline getirilmek için hedef seçilmiştir.

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim