Giden Gitmiştir… Giden Gitmiştir…
Mersin'de alkollü bayan sürücünün kullandığı otomobil, elektrik direğine çarptıktan sonra dereye uçtu. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken annesi ve ablası ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus ilçesinden dönen Bağdagül Lalek'in kullandığı 33 BLY 90 plakalı otomobil, Özgürlük Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Azat köprüsüne geldiğinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak elektrik direğine çarptı. Elektrik telleri koparken otomobil tren yolunun geçtiği dereye uçtu. Otomobil tren raylarına inmeden yamaçta durdu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Sürücü Bağdagül Lalek ve yanında bulunan Ümit Güneş kazayı yara almadan atlattı. Otomobilde bulunan anne Akkız Lalek ile kızkardeş Serpil Lalek Doğan ise otomobilden çıkmaya çalışırken dereye yuvarlandı. Yaralılar itfaiye ve polis ekiplerinin yardımı ile dereden çıkarıldı. Ağır yaralanan anne ve kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücü Bağdagül Lalek'in 84 promil alkollü olduğu tespit edildi. Lalek, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Editör: TE Bilisim