TRT Belgesel  den skandal TRT Belgesel den skandal
  Ramazanla birlikte kurulan iftar sofraları mübarek ayın bereketini yansıtıyor.Sokaklarda açık alanlarda verilen iftar yemeklerinden birini başarılı bir organizasyonla MHP Ataşehir verdi yoğun bir katılımın gözlendiği iftar yemeğine MHP İl başkanı Mehmet Bülent Karataş'ta katıldı.Çok samimi sahnelerin yaşandığı iftarda çok güzel buluşmalar yaşandı.MHP deki kan değişikliği ilçe ve il faaliyetlerine yansıdı.

Bizmde katıldığımız iftar davetleri gerçekten ülke ile alakalı endişe verici değerlendirmelere ve istişareleri beraberinde getirdi.Endişeleri yüzlerden okumak ifadelerden bunu tespit etmek çok güç değildir.Her gelişme oldu bitti ile makamları korumaya kanalize edilerek adeta toplum uyutulmaya devam ediyor.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen asla bir ümitsizlik yok başarmaya kara bulutları ülke üzerinden dağıtmaya zulme uğrayan mazlumlar için dua ve mücadele azmi ısrarla vurgulanıyor ve harekete geçişin kararlılığını gözlemliyoruz.Yeni atanan il ve ilçe teşkilatları İstanbul da belirgin bir hareketlilik getirdi.

Ümitler yeniden yeşerdi eller ramazanın ruhaniyeti ile yüce mevlaya kaldırılarak Başbuğun video duası ile içten yürekten Amin sesleri tüyleri diken diken etti.

MHP Ataşehir ve ilçe teşkilatlarını İl yönetimini tebrik ederiz.
Editör: TE Bilisim