BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında Beyoğlu Piyalepaşa Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Kuzey Sokak üzerinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından MHP’nin Beyoğlu Seçim İrtibat Bürosu’na molotofkokteyli ve havai fişekli saldırı yapılmıştı. MHP Seçim İrtibat Bürosu’na saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayın ardından sabah saatlerinde Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Ünal Altıner seçim bürosuna gelerek incelemelerde bulunup, partililerden olay hakkında bilgi aldı.

Olay hakkında açıklamalarda bulunan MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Murat Doğan ise, “Saat 23.00 sıralarında partili arkadaşlarımız haber verdiler. Seçim ofisimiz kapandıktan sonra seçim ofisimize molotofkokteyli ve kurşunlamalı bir saldırı gerçekleşti. Konuyla ilgili partili arkadaşlarımızla birlikte olay yerine hemen intikal ettik. Emniyet ise bu konuda gerekli incelemeleri yaptı. Tabi biz bu konunun önemli bir konu olduğunu kamuoyuna açıkladık. MHP bu seçim sürecinde hedeftir. Bunu geçen günlerden Esenyurt’ta yaşanan üzücü bir olayla zaten yaşadık. Partili bir ağabeyimizi şehit verdik. Biz tekrar bu konuların yaşanmaması için bu konuda devletimizin gerekli hassasiyeti göstermesini talep ediyoruz. Hiçbir partilimizin, arkadaşımızın ve hiçbir vatandaşımızın burnunun kanamasına, saçının teline zarar gelmesini istemiyoruz” dedi.

“KAVGAYA, OYUNA VE PROVOKASYONA GELMEYECEĞİZ”
MHP’nin bir oyunun ve kaosun içerisine çekilmek istendiğini savunan Doğan, “Seçim sürecinde yükselen bir partiyiz. Bunu sabote ve provoke etmek isteyen çevreler var. Bu konuda biz çok netiz. Kavgaya, oyuna ve provokasyona gelmeyeceğiz. Güçlü bir şekilde bu seçimlerden başarı ile çıkacağız. Bu konuda bütün muhatap emniyet, devletin yetkili kurumlarıdır. Biz kendimizle ilgili bütün seçim ofislerimizin korunmasını, bu noktada saldırıya sebep olacak unsurların bertaraf edilmesini istiyoruz” diye konuştu.


Editör: TE Bilisim