Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 

Türk tarihinin en kanlı, en büyük savaşı Çanakkale muharebelerinin 100. yılında Çekmeköy’de en anlamlı anma programı MHP Çekmeköy İlçe Teşkilatından geldi. Geleneksel hale gelen Çanakkale Muharebeleri resim sergisi çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

MHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul ve yönetiminin büyük bir titizlikle hazırladığı sergi Madenler Meydanında yapıldı. Her yıl olduğu gibi Mehteran Ekibinin çaldığı marşlar eşliğinde resim sergisini gezen vatandaşlara “Çanakkale ruhu” yeniden yaşatılmaya çalışıldı.

Genç yaşlı yüzlerce vatandaşın ziyaret ettiği sergide vatandaşlar o günlere ait fotoğrafları dikkatle inceledi ve savaş menüsü olan hoşaf ve bulgur pilavını yediler.

İstanbul 1'inci Bölge milletvekili aday adayı Sabri Şenel'de sergiyi gezerek konuklar ile yakından ilgilendi.

SİYASET YAPMAK İÇİN DEĞİL BU ÜLKENİN HANGİ ŞARTLARDA SAVUNULDUĞUNU HATIRLATMAK İÇİN BURADAYIZ

MHP İlçe Başkanı Erdinç Ertuğrul “Kahraman Türk ordusunun bu aziz toprakları korumak için verdiği destansı mücadeleyi yeni nesillere aktarmak bizim görevimiz. Dün olduğu gibi bugün ve yarın Türk milliyetçileri atalarımızın mirasına ihanet edenlere dur diyecek güce sahiptir. Bu gün burada siyaset yapmak için değil bu ülkenin hangi şartlarda savunulduğunu hatırlatmak için buradayız.” dedi.


Editör: TE Bilisim