BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
 Ortadoğu sürmanşetinden “Bu sorular cevap bekliyor” başlığını atarak, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelttiği 5 soruyu aktardı.
 
İşte o sorular:
 
*İmralı canisiyle mektuplaştın mı? Öcalan canisinin İmralı Adası’ndan günü birlik giriş-çıkışlarına onay verdin mi? Ve şahsen temas kurdun mu?
 
*Kandil’deki PKK’lılara dinlenmesin diyerek kriptolu telefon gönderdin mi? Terör baronlarıyla telefon görüşmeleri yaptın mı?
 
*Bülent Arınç’a yönelik düzmece suikast iddiasından sonra, girilen kozmik odadın gasp edilen devlet sırları, en mahrem bilgiler kimlerin eline geçti? Şuanda Türkiye’nin güvenlik kartları hangi mihrakların elindedir?
 
*KCK’nın kuruluşunda katkın ve dahlin var mı?
 
*PKK ve HDP’ye başkanlık karşılığında federasyon ümidi verdin mi?”
 
MHP gazetesi, manşetinden ise Bahçeli’nin dünkü mitinglerde yaptığı açıklamaları aktararak “MHP lideri Bahçeli ‘Elinde Kur’an, dilinde yalan, hedefinde talan olanlara 17-25 Aralık’ta ifşa edilen rüşvet ve yolsuzluk felaketini soracaksınız’ dedi” diye yazdı.
 
Ortadoğu, ilk sayfasında ayrıca “AKP, Türkmenleri perişan etti” haberine yer verdi.

Editör: TE Bilisim