YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Milliyetçi Hareket Partisi Gnel Merkezi tarafından başarısız olan il ve ilçe teşkilatlarına operasyon adı altında medya’da bilgi kirliliği devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin il ve ilçe Teşkilatları MHP Genel Merkezinden nasıl bir karar çıkacağını tedirginlik içinde bekliyor. Türkiye’de tüm faaliyetlerini durduran MHP Teşkilatları alınacak kararlar doğrultusunda hareket edecek.

Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatlarının başarılı veya başarısız olduklarını nasıl tespit edecek, hangi ölçülere göre başarısızlığı belirleyecek?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi.  Başarılı bir sonuç elde ettiklerini savunarak, “Kararlı bir şekilde söylemek isterim ki bu seçimlerin galibi gerçekte MHP’dir. Türk milleti Milliyetçi
Hareket Partisi’nin sesini duymuştur. 12 Haziran 2011 milletvekilliği genel seçimlerine göre oyunu arttıran tek parti Milliyetçi Hareket Partisi’dir” dedi. 

 MHP Lideri bu bakış açısına göre yani alınan oy oranına göre mi bir değerlendirme yapacak, yoksa ne kadar belediye alındığına veya kaybedildiğine bakarak mı bir değerlendirme yapacak merak konusu.

Acaba MHP Genel Merkezinde de bir değişiklik olacak mı? 

MHP'liler bu soruları tartışıyor...

Editör: TE Bilisim