MHP Akşehir İlçe Başkanı Zekeriya Kanat, yazılı basın açıklamasıyla yürütmekte olduğu partisinin ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini belirten Kanat, yazılı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Beş yıldan buyana ifa etmekte olduğum MHP Akşehir İlçe Başkanlığı görevinden sağlık sorunlarım ve 17 Kasım 2014 ‘da başlayacak olan kongre sürecinde aday olmayacağımdan 20.10.2014 tarihinde Konya İl Başkanlığımıza vermiş olduğum istifa dilekçemin Genel Merkezimizce de uygun görülmesi sebebiyle 05.11.2014 tarihinde son bulmuştur. Bundan Sonra Genel Merkezimizce görevlendirilecek olan arkadaşımıza İlçe Başkanlığı görevini devir edeceğim.

İlçe başkanlığı görevinden ayrılıyor olmam, davama hizmet etmekten ve 3 Hilalli Sancağı dalgalandırmaktan vazgeçeceğim anlamı çıkarılmamalı.. Davamızın emrinde ve hizmetinde olacağımı belirtir, istemeden de olsa kırdığım üzdüğüm dostlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum.

İki dönemdir birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu üyelerine kadın kollarımıza, dünden bugüne benden desteğini esirgemeyen siz değerli dostlarıma ve Akşehirli hemşerilerime, basın kuruluşlarına, her kademedeki çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Yüksek anlayışınıza güvenerek, bir özel teşekkürü hak eden her şartlar altında ve her şeye rağmen desteğini benden esirgemeyen eşime ve aileme teşekkür ediyorum.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

Ne Mutlu Türküm Diyene”

Editör: TE Bilisim