Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Bu gün eski Şişli İlçe başkanımızı hakka uğurladık. İlçe başkanlığının da insan ömrünün de bir sonu vardır. Dünya fani hepimiz faniyiz baki kalan gök kubbe altında bırakılacak hoş bir sedadır. Hatırlanabilecek beşer aklı ve vefası kadar makul bir süreden sonra herkes unutulacak ama unutulmayacak ebedi alem yolculuğu başlamıştır. Allah ailesine ve sevenlerine sabır versin. Acılarla pençeleşen güzel insana ve tüm geçmişlerimize Allah rahmet eylesin.

İsmail Yalçındağ başkanımıza tabutu başında kalabalık olarak bulunmakla dava arkadaşları ve yakınları vefa göstermiştir. İstanbul’ da bu vefa başka ölümlerde ve sevinçli günde mensuplarımız için çoğu kez ihmal ediliyor. İlçe başkanlığı görevini musallada veya bir başka sebepten dolayı bırakanın şahsına veya hatırasına vefa ve hürmet ve sadakat göstermek dava adamlılığı gereğidir Çok mu zordur? bir plaket takdim etmek saygı rahmet ve minnetle anmaya vesile olmak! İlçe başkanlığı makamı onur duyulacak bir makam olmasına rağmen çoğu kez onurlar kırılan rencide edilen bir makam olmamalıdır. Gelen gideni kucaklayabilmeli giden mensubiyet aidiyet ve sadakatte kusur etmemelidir.

Gidene vurun abalıya türünden nefis yaparak yapılması gerekenleri yapamayanın sığındığı boş atış hedef tahtası olmamalıdır. Bu makamlar nöbetleşe görev yerleri, ateşten gömlek şehitlerin koltuklarıdır. Bu sıfatların ağırlığı uykuları kaçırmalı kendi aklından çok, ortak ülkücü akıl milli akıl seferber edilebilmelidir. Bu görevi bırakanlara gururla çocukları, yakınları ve tanıyanlar karşısında partisi tarafından onurlandırıldığı değerli olduğu ispatlanmalıdır. İlçe başkanlığı gelenekleri kurumsal yapıların çok daha ötesinde güçlü alışkanlıklara kavuşturulmalıdır.

Empati yaparak yeni görev yapanın da bir gün sona geleceği gerçeği hatırlanmalıdır. Bu gün Yiğit bir Bozkurt kardeşimizi, hakka şehitlerimizin yanına uğurlarken, fani halimizle sonsuza kadar tütecek, güçlü ocak davranışları ortaya koymak, davanın ve milletin baki kalacağını asla akıldan çıkarmamak gerekir. Dünya makam mevki rütbe şan şöhret her beşeri sıfatın bir sonu vardır. Ebedi olması gereken yüce Türk milleti ve onun varlık ve beka davasıdır. Ülküdaşlık hukukumuz, mukaddes davayı savunanların yürekten özden korumaları ve aktarmaları gereken, Başbuğun bize bıraktığı en büyük mirastır. Allah tüm şehitlerimizi ve ceddimizi Muhammet Ümmetini nur içinde yatırsın!

Editör: TE Bilisim