Mehmet Bülent Karataş neden sadece MHP Bayrampaşa ilçe kongresine katıldı? İstanbul'da bu hafta sonu tamamlanan ilçe kongreleri enteresan bir ayrıntıyı ortaya çıkardı.Gayet olgun bir atmosferde geçen kongre süreci Bayrampaşa ilçe kongresinde ilginç bir gelişme yaşandı. MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İstanbul ilçeleri kongrelerinin hiçbirine katılmayacağını açıklamasına rağmen MHP Bayrampaşa İlçe Kongresine katılarak herkesi şaşırttı.

Karataş, Bayrampaşa Kongresi’ne neden katıldığını şu sözlerle açıkladı:

Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!

“Buraya gelmemin sebebi siz değerli hazirunun oy kullanma hakkının elinden alınmak istenmesinden dolayıdır. Bayrampaşa’da ilçe delegesi olan 5-6 kişinin şikayeti ile il ve ilçe seçim kurulları kongremizi iptal etti. Ankara Yüksek Seçim Kurulu ise Cuma günü oy birliğiyle kongrenin yapılmasına karar verdi. Genel Merkezimize bu konudaki hukuki desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

“Bilinmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul İl Teşkilatı bütün olumsuzlukları olumlu havaya dönüştürecek güce, kudrete ve cesarete sahiptir.” diyerek devam eden İl Başkanımız, Milliyetçi Hareketin geçmişinin şereflerle dolu olduğunu ve bu çizgiden yürümek gerektiğini hatırlattı. 6-7 ve 13-14 Aralık’ta yapılan ilçe kongreleri ile 4 Ocak’ta yapılacak il kongresinin 7 Haziran’daki genel seçimlere hazırlık olarak görülmesi gerektiğini tüm Türk Milliyetçilerine ve Ülkücülere duyurdu. “Büyük hedefi olan insanlar küçük hedeflerle uğraşacak kadar basit olamazlar” diyen İl Başkanımız ben niye yokum değil biz niye yokuz diyenlerle birlikte olunması gerektiğine vurgu yaptı. Ben buranın hizmetkarıyım diyenlerle; Türk Milletinin yarınları adına kaygısı olanlarla, Türk milletinin son kalesi olarak Milliyetçi Hareket’i görenlerle ve hareketten almış olduğu gücü hareket için, Türkiye için kullananlarla yol yürüyeceğim.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin gönlü ve yüreği sınırlara sığmamış, Türk-İslam davasına inanmış, milletinin tüm kesimlerini kucaklayan bir hareket olduğunu dile getiren MHP İstanbul İl Başkanı, ülkücülüğün bir kaderin, bir mücadelenin adı olduğunu ve kaderini birlikte paylaşan insanların küçük hesaplar uğruna nefislerini öne çıkararak iftira atmalarına müsaade etmeyeceklerini söyledi. Mehmet Bülent Karataş, “30 Mart’taki mali ve idareler seçiminde alınmış olunan netice sonucunda umudunu, hayalini ve inancını kaybetmiş olan İstanbul’a, yeniden umudu, hayali ve heyecanını yeşerten il yönetimine ve ilçe teşkilatlarımıza ve tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum. İlçe Başkanlığı’na seçilen tüm arkadaşlarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Editör: TE Bilisim