Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
MHP İstanbul il başkanlığı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı kültür merkezinde düzenlenen ve yoğun katılım yapılan dünya kadınlar günü programı münasebetiyle bir program düzenlendi.
Hanımların salonu hınca hınç doldurduğu toplantı slayt gösterileri ile başladı ve çok duygusal anlar yaşandı. İl kadın kolları başkanı Perihan Durmaz yaptığı güzel konuşmada salondan büyük alkış aldı. MHP il başkanı hadsiz patavatsız takıma adeta tarih ve Atatürk dersi verdi. Salondu ayağa kaldıran konuşmada MHP İstanbul il başkanı Mehmet Bülent Karataş şöyle dedi."Bu salonda bu kürsüde geçtiğimiz günlerde Atatürk ve cumhuriyet değerlerini ayaklar altına alan hakaret dolu konuşmalar yapılmıştır.Buradan haykırıyor ve ilan ediyoruz ki Türkiye'nin Atatürk'ün ve cumhuriyetin kuruluş değerlerinin yılmaz savunucusu Milliyetçi harekettir.Ülkücü milliyetçi hareketin mensupları vatan millet ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Atatürk'e sahip çıkmaya sonsuza kadar devam edecektir.Milliyetçi hareket partisi bu toplantıyı birinci bölgede özellikle bu salonda bunun için yapmıştır." Daha sonra söz alan MHP grup başkan vekili İstanbul Milletvekili Meral Akşener Erdoğan ve başbakan Davutoğluna yüklenerek salonu ayağa kaldıran duygu ve heyecan yüklü bir konuşma yapmıştır.
MHP İstanbul milletvekili Celal Adan yaptığı konuşmada MHP iktidarının ayak seslerinin duyulduğunu ve bu karanlık günlerin 7 haziranda geride bırakılmasının şart olduğuna işaret etti."Ezanı hür bayrağı hür ve para için kimsenin kimseye secde etmediği bir Türkiye vaat ediyoruz" dedi. MHP toplantıları çok büyük ilgi görüyor ve insanlar artık salonlara sığmıyor.İstanbul müthiş bir hareketlenme ve MHP li günler yaşıyor.

Editör: TE Bilisim