YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 Bugün İstanbul tarihi bir güne tanıklık etti.Milliyetçi hareket partisi yıllardır İstanbul'da çok adaylı kongreler yapar bu yaklaşık otuz beş yıldır böyledir. 35 yıl sonra ilk defa tek adaylı tabanın uzlaşma isteklerine uygun tek liste ile seçime girilmesi yaşanan özel şartlar gereği ülkücü ortak akıl yine Ülkücüler tarafından takdir toplamıştır.Bu ilginç gelişme tek başına MHP iktidarına gidişin belirtileri olarak yorumlanmıştır. İstanbul Akatlar Arena spor salonu heyecanı yüksek azmi tavan yapmış ülkücü milliyetçi hareketin mensuplarını ağırladı.


Ülkenin en köklü teşkilatlı kadroları, inanç ideal yüklü karşılıksız sevda hareketi tek başına MHP iktidarı öncesi son kongresini yaptı. Artık yeter denen kara günleri yaşadığımız bir dönemde ümitlerin yeşermesi adına sevindirici tarihi bir gün yaşadık. Evet içimiz kan ağlıyor çember daralıyor kuşatma sürüyor bu ihanet sürecini tersine çevirecek birlik bütünlük adresi tartışmasız MHP dir.



Bu iktidar şarkısı dillerde beklenen tek başına iktidar şarkısı haline gelmedikçe,ödenecek bedel ağırlaşacak,kara günler daha çok yaşanacak ve kefenler biçilmeye binlerce yıllık devlet millet ve millet geleceğimiz kör bir inat uğruna risk altına girecektir. Bu ülkeyi sokakta bulmadık ve bir kaç kişinin aklına ve küresel dayatmalara teslim olacak halimiz yoktur.Dünyada millet ve devlet adını silme operasyonu yapılan bir başka ülke var mıdır? Olanlar paramparça oldu bizde parçalanmaya razı mı olacağız? Eski Yogoslavya veya Rusya mı olacağız? Bu dönülmez yol çıkılmaz sokak kaçınılmaz kader midir? İşte ümitlerin iki dudak arasında kan emicilere mahkum edildiği noktada tek çıkış yolu MHP nin tek başına iktidarı ile bereketin dürüstlüğün güvenliğin sadakatın vefanın en büyük adresidir.



MHP aydınlık geleceğimizin odak merkezi haline gelmiştir. Türkiye'nin en büyük vilayeti olan İstanbul MHP açısından bir büyük başarıya hasret kalmıştı.İşte bu heyecanı ve vizyonu bugün bu kongrede başta il başkanından tutun salonu dolduran binlerce ülkücüde gördük hissettik ve bir kez daha ümitlendik. "Evet MHP var sa ümitler sürecek" işte bu Fetih şehrinden bir büyük hareketlenme ile ülke ayağa kalkacak ve Türkmen beyi dürüst ilkeli lider Devlet Bahçeli başbakanlık koltuğuna oturacak ve ülke suratle toparlanacaktır. Bu topraklarda ebedi var olma misyonumuz hep sürecektir.Bu yol İstanbul'dan geçiyor. Bu kutlu yolda hancı yolcu herkes tek başına MHP iktidarına kilitlendi. Bu tabloyu yaşatan herkese teşekkür eder yolunuzu yolumuzu bahtımız açık olsun.Bu muhteşem tablo sayın il başkanı Mehmet Bülent Karataş'a güven tazeledi.




MHP İstanbul il başını sayın Mehmet Bülent Karataş ekibi ve Ülkücüler tek başına MHP iktidarına inandı. inananlar kutlu yolun yolcusu inanmayanlar bu esen rüzgara rahmet seline en kısa seline katılarak sevgi kardeşlik rahmet bereket için gümbür gümbür gelen MHP nin ayak seslerini bu şehirde herkesle birlikte sağır sultan bile duyacaktır.Ya iktidar yada yine iktidar olacağız!

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim