Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk
 Milliyetçi ülkücü hareket, olağan üstü kurultay tartışmaları ve kongre süreci ile mensuplarının ilişkilerini sınırlandırmayacak kadar yüce, kutlu ve mübarek bir harekettir.

Mensuplarını yanında ve karşısında diye tasnif edecek balık hafızasını, tarihin çöp sepetine atan siyasi ideoloik gelenekleri olan bir harekettir.

Bu ilişkiler değil; ehliyet, liyakat, kabiliyet ve harekete sadakat olmazsa olmaz ölçümüzdür.

Biz partiliyiz; partinin genel başkanı elbette önemlidir ama ondan çok daha önemli olan husus; o makamda bugün veya yarın kim oturursa otursun Milliyetçi Ülkücü hareketin ve Türk milletinin ilk tek ve son umudunun MHP olmasıdır.

Hareketi ilçesinde, ilinde ve genel.merkezinde kurultay tartışmaları sürecine göre dizayn etmek, MHP nin en büyük engelidir.

Aksine farklı görüş, duruş ve tavır; parti bütünlüğü içinde büyümenin itici gücü olarak, farklı yaratılmanın ve demokrasinin gereğidir.

Demokrasi ile koltuğa oturup antidemokratik tavır gösterilmesi hususu, mahkum edilmesi gereken büyümenin en büyük engelidir.

Başbuğun ve Ülkücü şehitlerin Türk milletine emaneti olan harekete ve davaya sadakat, şehitlere şeref sözümüzdür.

Hiç kimse kimseyi; kaydı tutulamayacak karşılıksız sevda sahiplerini hiç bir yere atamaz, itemez ve gönderemez. Gönüllerde yanan harekete ve millet ile ümmete sadakat ve sevda ateşini Allahtan başka kim söndürebilir ki?

Dünyada milyonlarca gönüllüsü ve mensubu olan Türk milletinin en itibarlı marka hareketini yazmak, çizmek ve sıfatlarla sınırlamak ve dizginlemek mümkün müdür?

Yurt dışında yaşayan ya da ülkede parti resmi üyesi olmayan milyonların aşkın da  ötesi karşılıksız sevdası, yediden yetmişe dünyadaki Türklerin kutup yıldızı olan MHP dir. Kapıdan kovulan bacadan girer. Mahkeme kadıya mülk değildir. Kimler geldi, kimler geçti... belki balkonda oturur ama hiç bir dava adamı, Türk milletinin varlık ve beka davasından asla vazgecmez.

Hiç kimse bir başkasının Ülkücülüğünü ve dava adamlığını ölçecek teraziye ve imtiyaza sahip değildir.

Ülkücü MHP li olmanın en somut göstergesi, Ülkücülerin ve Türk milletinin gönlünde mahşeri vicdanında karşılıksız yankı bulması, yer tutması ve yürekten takdir edilmesidir. Bunun karşılığını verecek sadece yüce yaratıcıdır. O yüzden Ülkücülerin davası İla-yı Kelimetullahtır. Her mükafatı ondan bekleyen, tüm davranışlarının odağına onun rızasını koyanlara selam olsun. Önlerinde saygı ve hürmetle eğiliyorum. Selam olsun dün bugün ve yarın dünya durdukça hak davasına hizmet eden gönül erlerine... Zafer Hakkın ve Hakka inananların olacaktır inşallah!

Etraf ne kadar zifiri karanlık olsa da Türk milletinin asil evlatları Ülkücülerin geleceği aydınlıktır. Zira Allah onları hep haklı çıkarıyor.

İnşallah zafere layık olup iktidar ile taçlandıracak günler gelir.

Türk milletinin mutlu huzurlu geleceği için, Başbuğa ve şehitlere layık milli iktidarı Allah inşallah nasip eder. Biz sadece bu uğurda mücadele eden neferler olmalıyız!



Editör: TE Bilisim