BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
MHP Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür ilçede yayın yapan yerel basın mensuplarıyla ve MHP 1.Bölge Milletvekili Aday adayları  Sabri Şener,Dr.Umur Arıkan,Ethem Kurnaz ve  partililer ile bir araya geldi.

Yaklaşan seçimler öncesi Şile-Ağva ve çevre mahallelerindeki(köylerindeki) gelişmeleri değerlendirirken,İlçe Başkanı Hüseyin Özgür’ün hedefinde Ak Partili Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ve Ak Parti İlçe Başkanı İlhan Ocaklı vardı ve çarpıcı iddialarda bulundu.   

 
 En son yaptıkları basın açıklamasının ardından   3 ay suskun kaldıklarını söyleyen Hüseyin Özgür, belki ilçemizde bir şeyler değişir diye,eleştiriyoruz ama şansta veriyoruz dedi.

Sayın Can Tabakoğlu 19 aralıkta Şile Gündem gazetesine verdiği savunma amaçlı basın açıklaması hezeyanla dolu ve kendi ruh halini belli eden açıklamalar ile olmuştur.

 Dostane olarak kendisine tavsiyemiz iyi bir psikologtan destek almasıdır. Onun suçluluk psikolojisi içinde söylediği sözlerin tamamını ciddiye alıp cevap vermeyeceğiz ama bir konu bizim için çok önemlidir ;

‘’Şile’ye kattıklarımız muhalefeti rahatsız ediyor’’

Bu söz psikolojisi normal birisine ait olamaz. Biz Şile'de muhalefetin sesi olarak Şile ve Şileli için kim 1 çivi çakarsa memnun oluruz ve takdir ederiz.

Kendi milletine yapılan hizmetten rahatsız olacak hiçbir insan yoktur. Bizlerin ortak gayesi zaten ilçemize, milletimize hizmet etmek değil mi?

Eleştirimiz yapılmayanlara, unutulanlara… Yoksa yapılan her hizmet bizleri mutlu eder ve edecektir.

 
Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bölücü zihniyete sahip olmayan tüm siyasi partilere,fikir ve düşüncelere saygı duyuyoruz. Onların tezlerine karşı anti tezler üretip kendimizi ifade ediyoruz.Hiçbirini küçümsemiyor hepsine saygı duyuyoruz. En önemlisi de KİBİRLENMİYORUZ.

Her fırsatta muhalefete sayısal üstünlüğünden dolayı yukarıdan bakan,kendi kalabalığı ile övünen iktidar partisinin belediye başkanı ve ilçe başkanına sesleniyorum.

Az iken Allaha güvenenler, çok olduklarında çokluklarına güvenmektedirler.

Kendi gençlik ve kadın kurultaylarında muhalefeti "ti" ye alıp muhalefet partilerinin ilçe kongresi yaptığı yerlerde biz bunları yapıyoruz diyen zihniyetin Kabe’yi yıkmaya gelen Ebrehe ve ordusundan bir farkı yoktur.

Biliyorsunuz ki Yemen valisi Ebrehe insanların kabeyi ziyaretinden rahatsızlık duymuş , Sana’da dev bir kilise yapmış ve kabeye gidişi yasaklamıştır.ama kabeye ziyaretleri engelleyemeyince kabeyi yıkmaya karar vermiş,devasa ordusunu yanına almış harekete geçmiştir. Yolda karşısına gelenleri ezmiş geçmiş , kalabalıkları karşısında herkes korkuya kapılıp kaçmıştır ve onlar kabe kapısına dayanmıştır. Peki sonuç ne olmuştur? Bu dünyada her şeyin bir sahibi vardır. Kul, kendisinin ölümlü olduğunu ve vazifesinin Rabbine hizmet olduğunu unutmaması lazım.Ebabil kuşları o fillerin önderliğindeki devasa orduya taş yağdırmış ve onları helak etmiştir.Şimdi Şile'deki Ebrehe ve onun ordusuna sesleniyorum,böbürlenmeyin.Biz sizlerin bundan 10 sene önceki hallerinizi de biliyoruz. Rabbim istedikten sonra bizler de sizin gazabınız olacağız. Şile’deki bu ebrehenin ordusunu mağlup edeceğiz dedi.

 

  Artık tehlike kapımızda değil içimizde.

MHP İlçe Başkanı Hüseyin Özgür,İktidar partisinin ilçe başkanı ilhan Ocaklı'ya soruyorum. Çok değil bundan 3 ay önce tek mesleği eğitimcilik olan. Türk milliyetçisi , vatan sevdalısı müdürlerimizi görevden aldınız. Hemen akabinde kendinize tehlike olarak gördüğünüz,defalarca şikayet ettiğiniz Burak Candaş beyefendiyi ilçemizden Tuzla'ya sürdünüz. Bu konuda sizleri asla asla affetmeyecektir bu millet. Allah katında hakkımızı helal etmiyoruz kul hakkı yediniz , kul hakkına girdiniz. İlçe binanızda o kadar çok boş insan varki hiç utanmadan sıkılmadan yok facebook da ne yazmış , yok kim tweet atmış. Mhp sayfasını kim beğenmiş bunlarla uğraşıyor insanları fişliyorsunuz. Siz korkaklar iktidarın gücü ile üzerimize gelmeye devam ediyorsunuz. O koltuklardan indiğinizde bu zulm ettiğiniz millet gelecek üzerinize , insan içine çıkamayacaksınız,sizin uğraşacağınız kesim PKK’lı teröristler. Biraz adamlığınız varsa ilçemizdeki  PKK’lı öğretmenleri yollayın başka ilçelere.Biz şilede PKK istemiyoruz. ‘’HODRİ MEYDAN’’ Bebek katili APO’nun karşısında saygı duruşunda bekleyen o eğitimciler bizim çocuklarımızın dersine giremez.

Sizin gücünüz sadece vatan sevgisi en yüksek olan ülkücülere mi yetiyor? Biz susuyorsak devletimize milletimize bağlılığımızdandır. Şimdi buradan ilan ediyorum her köyde bu konuyu işleyeceğiz. Her köyde size bunu soracaklar. Hiç kıvırmayın ilçemizdeki şu militanları temizleyin. Yapamıyorsanız da hiç adamlıktan bahsetmeyin. Mazlum ile değil terörist ile uğraşın dedi.

 

 BİZ DOKTORLARIMIZDAN EMİNİZ AMA İMKANLAR?

 

Biz ilçemizdeki doktorlarımızdan eminiz ama imkanları kısıtlı. Her köyde sağlık reformu anlatan AKP havarileri bir ölüm olayında sessiz kalıyor. İlçe başkanı çıkmış eceli gelmiş , vadesi dolmuş diyor. ihmal varsa takipçisi olacağız diyeceğine kader diyor zat.  Hepimiz kadere inanıyoruz ve teslim oluyoruz eyvallah. Ama ilhan başkan sen önce ambulans yok demeyeceksin. Kendi seçtirdiğin kapı kapı oy istediğin belediye başkanına dönüp. Hişşşt  yarım milyonluk makam arabası ne diyeceksin!!!

Sen ambulans alacak para yok diye cevap veriyorken dilekçelere bilmem kaç yüzbin euroluk arabaya nasıl biniyorsun diyeceksin. Diyeceksin ki insanlar senin hakkaniyetli olduğunu düşünsün.  Ama ilhan ocaklıda o yürek nerde? Daha başkanın mercanköşkten aldığı 5000 tl’lik maaşın hesabını soramadı.Tabiî ki o maaş ile Can başkan akp ilçe binasının elektrik su ve telefon parasını ödüyorsa ses çıkartamaz. Ben buradan şunu söylüyorum ; biz çalışıp paramızı helal kazanıyoruz. İlçe binası kirasından tutunda tüm etkinlikler dahil kendi paramızla yapıyoruz. Kimseye de gebe değiliz birileri gibi. Biz ilçemize ambulans ve doktor dedikçe İlhan başkan daha önce şilede doktor mu vardı? Hastanemi vardı diye açıklama yapmış. Sayın başkanın Şileyi ve köylerini tanımadığını biliyorduk da bu kadarını tahmin etmiyorduk. 1980 yılında gökmaslı köyünde sağlık ocağı ve personeli vardı! Erenler köyünde sağlık ocağı ve personeli vardı. Şimdi yıl 2015 olmuş bize 4 ambulansı anlatıyor.Burada bir ölüm var ve ihmal olduğu düşünülüyor. Öyle anlattıkları gibi ambulans zamanında gelmiş , yok şu bu değil. Bu olayı canlı yaşayan merhumun akrabalarını dinlese bunları hiç konuşmazdı. Ama dolduruşa geldi. Bir ölümün üstünden siyaset yaptı. Sağlıkta başarılarını anlattı. Yazık.

 Birde şehit olayı üzerinden eleştiri yapmış . şehit Fırat ÇAKIROĞLU pkk’lı teröristler tarafından üniversitede şehit edilmiştir.İÇİNDE BİRAZ Türklük sevginiz olsa bizimle kol kola yürürdünüz!

‘’ESKİDEN YOKLUK VARDI DİYOR’’

 İlçe Başkanı Hüseyin Özgür çarpıcı iddialarına şöyle devam etti. Bakara suresinde 268 ayette diyor ki ŞEYTAN SİZİ FAKİRLİK İLE KORKUTUR. TABİ ŞİLEDEN SORUMLU MİLLET VEKİLİ MAKARACI EGEMEN İLE KOL KOLA GEZENDEN BU BEKLENİR.  Seçim senaryolarına da değinmişler ; oyları %60 olacakmış  geçen yerel seçimlerde de bu kehanet vardı tutmadı yine  tutmayacaktır MHP ve CHP’den oy alacakmış.  Dikkatinizi çektimi bdp ,hdp demiyor çünkü yerel seçimde onların oyunu aldılar. Zaten beraberler, kehaneti hiç tutmamıştır. Ama korkunun ecele faydası yok. 7 Haziranda gidecekler.Bu sağlık konusunda hepsi ayrı  telden çalıyor. Belediye başkanı tutmuş kıymetli muhtarımıza tavır yapıyor. Biraz mantıklı bir insan olsa başkan elini vicdanına koyar acılı aileyi teselli eder.Bunlar istiyor ki kimse bunların sözünden çıkmasın, eleştirmesin.Sen eleştirilmek istemiyorsan o LÜX makam aracını bırakacaksın diyen Hüseyin Özgür dikkat çekici açıklamalarına şöyle devam etti...

 RANT BİRİMLERİ.

Malumunuz her tarafı eğri olan Şile belediyesi… biliyorsunuz başkan yardımcılarından dert yandık olmadı. Müdürleri anlattık olmadı. Şileyi basamak olarak bşk yardımcılığını anlattık olmadı , ihalelere imza atıp gidiyorlar dedik dinleyen olmadı olmadı. Şimdi sizinle paylaşacağım konu ise tamamen ceplerine giren para ile alakalı. Şimdi şile belediye başkanına soruyorum sizde sorun ve takipçisi olun. Hiç kıvırmadan bu konuyu açıklasın yoksa gene ben açıklayacağım ve onu.

Şile belediyesi şantiye şefliği konusunda kimlere yetki verdi? Şilede hangi meslek gurubu şantiye şefi olabiliyor? Kimin üzerinde kaç şantiye var bunun sayısı nedir? Belediyede şantiye şefliklerini kim nereye işliyor?

Bunların işlendiği programın şifresi kimdedir? Bunların açık dökümünü hemen yarın siz basın mensuplarına açıklayabilecekler mi? Hangi meclis üyesi bu işleri rant haline getirdi?

Ve gelelim bundan daha büyük bir konuya. Resmen Şile belediyesi yol geçen hanına dönmüş

İlhan kaya belediyenin hangi biriminde çalışmaktadır?

Ercan Yıldızer belediyenin ne müdürüdür?

Bu ikili Atatürk üniversitesinde beraber okumuş , biri şehir plancısı biri imar müdürü. Ve ikiside özel yapı denetim firmalarında proje denetçiliği yapmaktadır.

Bu iş yasalmıdır? Bu iş etikmidir? Maaş alarak çalıştığı o firmalara veya yakınlarına şiledeki işlerinde nasıl yardımcı olmuşlardır? Bu denetim firmalarının başka hangi işlerini Şilede gayri resmi takip etmektedirler , çantacılıklarını yapmaktadırlar? Sayın Can Tabakoğlu sen bunları bilimiyormusun yoksa ortaklarımısın? Sürekli resim çektirmekten sebep bu konulara hakim olamayabilirsin ama 4 tane yardımcın var , meclis üyelerin var! Yoksa siz bilinçli olarak bu milletin soyulmasına göz mü yumacaksınız?

Yarın sabah hemen bu 2 çalışanın istifası beklenmeden görevden alınmalı. İçeride bu tarz çalışan kim var ise ayıklanmalıdır. Bu 2 çalışana kim sahip çıkıyorsa ,koruyup kolluyorsa ortağıdır. İlçemizde artık akçeli işler dönmesin diyoruz.  Şile belediyesinin  çalışanları özellikle müdürleri dışarıda bu firmalar ile iş yapamaz. İmar müdürü hem bu firmaları denetleyim hem de bu firmalardan maaş alamaz. Almamalıdır!

Bu iki çalışanı da çok suçlamıyorum. Mercan köşkten can ağabeyleri gibi 5 bin tl ,diğer başkan yardımcıları da 1000 tl maaş alamayınca  kendilerine ayrı düzen kurmuşlar.şimdi başkanda bunlara kızamıyor. Çünki kendisi zaten dışarıdan besleniyor. Biliyorsunuz bu maaş konusunda 1 kere konuştu yarım agız ile onda da  utanmadan dedi ki. Geçiş döneminden sonra mercan köşk yönetiminden ayrılacağım. Özrü kabahatinden büyük.  Sen oturduğun yerden iş yapmadan emek sarf etmeden maaş alırsan! senin emrindekilerde böyle yaparlar. Yüce Türk milletinin rabbim yardımcısı olsun. Her tarafı soyguncu olan bu yapıdan bizi 7 haziranda kurtarsın dedi. MHP Şile İlçe Başkanı Hüseyin Özgür’ün yaptığı çarpıcı açıklamalar Şile ve bölge gündemine adeta bomba gibi düştü.Genel seçim süreci yaklaştıkça Şile deki hava gittikçe ısınacak görünüyor..

Editör: TE Bilisim